Tota la veritat sobre el capritx de 60.000 euros de la princesa Elionor

La companyia implicada ha aclarit a què correspon la despesa

Elionor a l'acte d'obertura de les Corts (03-02-2020)
La companyia implicada ha aclarit a què correspon la despesa | Catalunya Diari

 

La Casa Reial està permanentment al focus dels mitjans. Els rumors que sobrevolen la Família Reial corren com la pólvora en qüestió de minuts pet tot el país. Fins i tot, s'allunyen dels confins del territori nacional.

 

Tant és així, que la premsa del cor dels nostres veïns francesos s'han qüestionat en diverses ocasions el motiu pel qual la reina Letícia no porta en el seu dit anular l'aliança de noces. És perquè l'anell li causa ferides i no tindria res a veure amb una possible crisi matrimonial, com es comenta.

 

Pel que fa a la primogènita del rei Felip VI, per la seva condició, era d'esperar que també es convertís en objecte d'especulacions. Elionor, la següent en la successió per heretar el tron, continua sent una gran incògnita, catorze anys després de néixer. 

 

Elionor, víctima de rumors

La Princesa d'Astúries ja ha estat el centre del focus mediàtic i de rumors en diverses ocasions. Entre d'altres, s'ha relacionat la futura reina d'Espanya amb una petita discapacitat. Hi havia qui afinava més i parlava d'una «minusvalidesa social».

 

Aquesta vegada, el rumor que corre com l'escuma sobre Elionor de Borbó és la suposada adquisició d'un mòbil valorat en 60.000 euros que la Casa Reial hauria comprat a la princesa. El rumor surt d'un article publicat a 'Vanitatis', on s'analitzaven els contractes contrets per la Casa Reial en l'últim trimestre del passat 2019.

 

Un mòbil de 60.500 euros?

No obstant això, la informació tangible és que a la partida es parla d'una despesa de 60.500 euros. Aquesta quantia va ser destinada a la compra d'un «servei de comunicacions mòbils segures» a l'empresa Indra per un període de 24 mesos. En el document no es detalla que la despesa estigués lligasa a la compra d'un únic telèfon.

 

L'empresa compromesa manifesta que aquesta quantitat es va invertir en «assegurar les comunicacions de mòbils per al conjunt de personal de la institució durant els propers dos anys». Les comunicacions mòbils segures són part de l'oferta d'aquesta companyia i així es pot veure al seu web.

 

L'empresa de comunicacions se serveix dels sistemes COMSec i COMSec Admin + per prestar aquest tipus de serveis, que compten amb el reconeixement de Centre Criptològic Nacional en la mesura que ofereixen seguretat en l'àmbit de les comunicacions, per a clients com els governs o grans empreses. Contrastada la informació, queda descartat el rumor d'un caríssim mòbil en mans d'Elionor.

 


Comentaris

envia el comentari