Primer pla d'Alicia Peña, la dona de Jorge Pérez

Alicia Peña dona detalls sobre què passa a casa després de la infidelitat

Alicia Peña travessa el seu pitjor moment

Sembla que la història d'amor entre Alicia Peña i Jorge Pérez ha patit una gran esquerda. Després del coqueteig i el frec de llavis del col·laborador amb Alba Carrillo, la parella s'ha vist submergida en una gran crisi. I és que, malgrat els problemes que ha causat aquesta notícia, tots dos mantenen el seu amor a la superfície.

Jorge Pérez ha revelat que actualment i de moment, el seu matrimoni continua endavant. Sembla que, malgrat l'actitud que ha tingut amb la col·laboradora, Alicia Peña segueix enamorada de la seva parella i no n'hi ha cap dubte.

Al vídeo que es va fer públic la setmana passada, s'hi ha sumat una nova informació que podria canviar l'estat de la relació. Sí, perquè Miguel Frigenti ha assegurat que el col·laborador hauria dormit amb la model, després de marxar de la festa.

Concretament, es planteja la possibilitat d'haver dormit junts a casa de Marta López. Per tant, sembla que el flirteig i el frec de llavis entre tots dos no s'ha quedat aquí, sinó que estem sent espectadors de les noves dades que estan sortint a la llum.

Alicia Peña aconsegueix una nova versió dels fets

Després de ser testimonis del vídeo difós públicament entre Jorge Pérez i Alba Carrillo, hem conegut noves dades que han estat afegides a aquesta història. Sembla que no només hi ha hagut tonteig i actituds afectuoses a la festa de la productora, sinó que la falta de respecte cap a Alicia encara és més gran.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez explica que no hi va haver cap petó. | Catalunya Diari

Ara es planteja la possibilitat que l'exguàrdia civil va abandonar la festa per anar-se'n a casa de Marta López, on va dormir la col·laboradora televisiva. Aquesta nova versió situa més encara en el punt de mira en què ja està el mateix Jorge Pérez.

Una possibilitat que ha caigut com una gerra d'aigua freda directa per a la seva dona, Alicia Peña. A més a més, Miguel Ángel Nicolás ha aportat una nova informació que contradiu la de l'exguàrdia. Ell assegura que va arribar a casa a les 5 del matí, però no tots confirmen el mateix.

Les hores no quadren

El periodista ha assegurat que Alba Carrillo va decidir marxar de la celebració al costat de la seva amiga, entre tres quarts de tres i tres del matí. La mateixa hora a què va voler marxar el mateix Jorge Pérez, ja que aquest se'n va anar a les tres o tres i 10.

Entre les dues hores hi ha molt poc temps de diferència, per la qual cosa resulta ser una dada molt cridanera. I és que, des que l'home va abandonar l'esdeveniment fins que va arribar a la casa on viu amb Alicia Peña, hi ha dues hores de diferència.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez i Alicia Peña | Instagram: @jorgeperezdiez

Cal esmentar que la col·laboradora no s'ha pronunciat sobre aquesta nova informació, però sí que ha confessat que no li han agradat algunes coses per part de Jorge. De moment, en desconeixem més detalls, però no es descarta la possibilitat que segueixin sortint més detalls nous.

Davant d'això, Alicia Peña ha confessat que sap que la seva parella s'ha equivocat, però se'l creu quan li diu que no han arribat tan lluny com tothom pensa.

La periodista no ho desmenteix

Cal recordar, que la col·laboradora no ha desmentit en cap moment que hagi mantingut una actitud molt afectuosa amb Jorge Pérez. És més, ha confirmat que han sobrepassat tots dos uns límits i que no ho havien d'haver fet.

Alba Carillo manté que no hi ha arribat fins a tal punt de ficar-se al llit junts o de fer-se un petó, de manera que demana a tots que es deixi de dramatitzar la situació. Ella mateixa ha confessat que té un límit, i que ningú de la seva família està passant per un bon moment davant de tot allò que ha passat.

«Som amics, però estic disgustada. Ha dit coses per darrere que m'han molestat. Coses que són innecessàries», esmentava ella referint-se a Jorge Pérez. Davant tota aquesta allau de dades, el periodista li ha demanat a l'exguàrdia que expliqui tota la veritat.