Imatge de Gema Aldón.

Gema Aldón aclareix quins vicis té i insinua el pitjor de la seva família

Gema Aldón ha tornat a concedir una exclusiva

Gema Aldón ha parlat públicament en nombroses ocasions per 'treure la cara' per la seva mare, Ana María Aldón, en els seus problemes amb els Ortega Cano. Avui la jove ha concedit una nova entrevista, però aquesta vegada el que ha explicat és molt diferent. Per primera vegada, 'ataca' la seva mare.

Ha revelat el pas que la dissenyadora ha fet i com l'ha afectat. També ha deixat palès que la relació entre totes dues no és tan idíl·lica com podia semblar.

Gema Aldón posa en evidència la seva mare

Gema Aldón ha concedit una exclusiva a la revista Lecturas i hi ha explicat la situació greu en què es troba: «no tinc casa, vivia en aquella que la meva mare va comprar per a mi i acaba de vendre-la». Ana María s'ha desfet de l'habitatge per pagar el xalet que s'ha comprat, al qual aviat es mudarà després de separar-se de José. Davant d'aquest fet, Gema ha afirmat que «sabia que ella estava buscant casa, però no que ja la tenia triada».

De la mateixa manera, a l'entrevista s'ha explicat que a la seva adolescència va patir moltíssim. «El meu pare em va abandonar i la meva mare, quan jo tenia 17 anys, també se'n va anar, a Madrid. Em va voler dur amb ella, però jo no volia. Em fa molta pena dir-ho, però em vaig sentir abandonada per ella. Em va fer més mal que el fet d'estar sense pare, no s'adonava del que sentia. Però no vull recriminar-li-ho, prou mals de cap tindrà perquè vingui jo a obrir el calaix de la m*rda».

Després d'aquestes declaracions tan dures, li han preguntat si a Ana María li costarà assimilar el reportatge del qual no n'ha estat informada. Davant d'això, la jove ha estat molt clara: «Jo també he hagut de llegir moltes coses i assimilar-les sola, com el fet que pensés llevar-se la vida. Em quedaria òrfena del tot, sola, em vaig enfadar per no haver-m'ho explicat. Em dol la meva mare. Sento que per la distància no puguem tenir la relació que hauríem de tenir».

Gema Aldón torna a atacr els Ortega Cano

L'exfillastra del torero de Cartagena no ha desaprofitat l'oportunitat d'atacar la família. Una família per la qual Ana María ho ha passat realment malament. Primer ha enviat una indirecta a Gloria Camila, que s'ha retirat de la televisió de manera temporal per la seva salut mental: «Pren-te una pastilleta, filla, ves el psicòleg. Això és el que deia ella i ara s'ha capgirat».

Gema Aldón
Gema Aldón ha enviat indirectes a Gloria Camila. | TELECINCO

Així mateix, davant les insinuacions que temps enrere es van fer sobre que podia tenir algun vici, també ha estat molt contundent: «Jo tenia vicis sans. No he pegat a ningú, ni he robat, ni m'han tret el carnet per conduir borratxa». Unes paraules aquestes amb què, indirectament, es refereix als problemes que hi ha hagut al si de la família Ortega Cano.

Per acabar, Gema ha volgut deixar de manifest que està feliç després d'haver superat una relació tòxica amb el pare de la seva nena. Ha confessat que «ara soc lliure». Tanmateix ha revelat el següent: «Vaig tenir por i ara hi ha algunes vegades que també en tinc. Les discussions que tinc les grabo, per si passa alguna cosa. La meva por és que torni a intentar enfonsar-me amb la nena, que la faci servir per fer-me mal».