Primer pla de José Ortega Cano mig somrient.

Ortega Cano fitxa a la soltera d'or que l'aproparia a la família reial

Ortega Cano torna a gaudir d'aquesta nova etapa com a solter

Ortega Cano ja és pràcticament un home divorciat. Així és, perquè el torero ja ha posat fi al seu matrimoni amb Ana María Aldón. Una relació que sempre ha generat molt d'enrenou, però sobretot en els últims temps.

El vidu de Rocío Jurado pot declarar-se solter, encara que ja se n'ha encarregat la premsa rosa que, durant tot aquest temps, ha donat una cobertura completa a la seva separació. Un fet que no ha parat d'aparèixer a la graella de tots els programes de Mediaset. A partir d'ara, Ortega Cano comença una nova etapa a la seva vida.

I no ho ha pogut fer de millor manera. Encara que Ortega Cano enviava un comunicat dels seus advocats en què avisava que faria una aturada a la seva vida pública, respecte a la personal no hi ha parat. I és que, les últimes hores, sortia la notícia d'un nou idil·li entre ell i una dona enigmàtica.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ortega Cano i Ana María Aldón han posat punt final al matrimoni | Europa Press

Així ho ha informat la revista Semana. Segons sembla, Ortega Cano ha sortit a passar-s'ho bé ben envoltat del seu cercle més íntim i alguna persona més especial. I és que, entre elles, hi havia la infanta Elena.

Un esdeveniment molt especial per a Ortega Cano

El torero es desplaçava fins al Teatre Olympia de València a la 'VI Gala' de lliurament de premis 'Toros' amb 'El Soro'. Un esdeveniment molt important dins del món taurí i que ha estat presentat per Eva Rogel i Vicente Ruiz, 'El Soro'. Aquesta cita va reunir importants figures de la tauromàquia i, òbviament, Ortega Cano no podia faltar.

Precisament, la padrina d'aquest esdeveniment va ser un membre de la reialesa: la filla de Joan Carles I. I malgrat que intenta mantenir un perfil baix, la majoria de vegades aquest intent no funciona.

En aquests guardons, Ortega Cano no ha aconseguit emportar-se cap premi, però sí que ha pogut ser testimoni de com li rendien homenatge. Concretament, a ell i a tota la seva carrera en aquest món i va donar un dels moments més comentats de la cerimònia.

Així, Ortega Cano pujava a l'escenari per rebre el guardó, on va romandre del «més a gust», i amb la companyia José Mercé, que es va mostrar d'allò més sentimental. A més, el torero no va dubtar de sacsejar el capot, sent la infanta Elena testimoni de tot això.

Quan 'esdeveniment va acabar, com calia esperar, tocava la celebració. Així doncs, Ortega Cano amb la resta de convidats van acudir a un local valencià per continuar la festa que s'havien muntat a l'escenari. El torero va demostrar, a priori, que s'està recuperant ben aviat la garrotada del divorci.

El vidu de Rocío Jurado va ballar i, fins i tot, es va atrevir a acompanyar una agrupació de 'mariachis' per cantar Sigo siendo el rey. I encara que el duel se sol portar per dins, sembla que Ortega Cano continua tenint ganes de gaudir.

Recordem que la família al complet s'haurien retirat temporalment de la vida pública per poder centrar-se en el seu benestar. I és que, la seva salut mental va començar a minvar quan van sorgir algunes polèmiques i rumors sobre la seva relació amb Ana María Aldón.