Carlos Santos

Mor la germana de l'actor Carlos Santos: «La meva petita...»

Carlos Santos ha compartit un missatge bonic en xarxes

Carlos Santos ha treballat a nombroses ficcions nacionals i sempre ha estat envoltat d'èxits. Va aconseguir saltar a la fama amb el seu paper de Povedilla a Los hombres de Paco i, des d'aleshores, ha viscut les mels de l'èxit de primera mà.

Ha estat un d'aquells actors habituals de la petita pantalla, que sempre ha obtingut gran reconeixement i afecte per part del públic.

Tot i això, Carlos també coneix la cara amarga de la vida. Fa poc ha comunicat una de les pitjors notícies de la seva vida, la mort de la seva germana Laura.

Carlos Santos
Carlos Santos tenia una gran relació amb la seva germana | Europa Press

A ella l'adorava i li dedicava paraules boniques sempre que havia tingut l'ocasió. Aquesta vegada, després d'haver-se hagut d'acomiadar per sempre, no ha estat diferent.

Laura era la germana petita de l'actor, i patia un càncer des de fa anys, que finalment no ha pogut superar. La seva mort suposa un tràngol per a l'actor, ja que tenia una relació única amb la seva germana.

En el comiat, Carlos ha assegurat que «sempre la recordarà», i li ha enviat un afectuós missatge per dir-li adéu.

«La meva germana Laura. La meva petita en estat pur. Força de la natura, encara que finalment la natura hagi estat una mica més forta. T'estimaré sempre», ha dit Carlos Santos.

Carlos Santos i la relació especial amb la seva germana

La seva relació era molt forta i així es va demostrar en el moment més important de la vida de Carlos Santos: el moment en què va guanyar un Goya.

Va ser l'any 2017 i la seva germana Laura ja estava immersa en la lluita contra el càncer. Carlos va rebre el Goya com a «Millor actor revelació» pel seu paper a El hombre de las mil caras, en què interpretava l'emblemàtic Luis Roldán, exdirector de la Guàrdia Civil.

Carlos Santos
La germana de Carlos Santos patia càncer | Europa Press

En el discurs d'agraïment, l'actor va demostrar l'afecte que guardava a la seva germana Laura, i va voler tenir unes paraules boniques cap a ella.

«A la Laura, la meva germana, el dia mundial contra el càncer no ha pogut ser aquí. Sobren les paraules. La Laura, t'estimo i això és per a tu», va pronunciar davant de tots els convidats.

I no només li va dedicar el Goya, sinó que al cap de pocs dies, el Carlos es deixava veure per Múrcia per entregar-li personalment el guardó a la seva germana.

«El Goya ja ha viatjat a Múrcia a conèixer la meva germana Laura. Ella i tants altres SÍ que es mereixen tots els premis», va assegurar.

La seva mort suposa un cop dur per a l'actor, que perd la seva germana Laura a causa d'un càncer després de batallar durant molts anys. Ara sempre estarà al seu record.