Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja

Isabel Pantoja, contra les cordes: què li va fer a Junco a l'enterrament

Ja se sap què va ser el que li va fer Isabel Pantoja a Junco

El 25 de novembre va morir Bernardo Pantoja, germà d'Isabel Pantoja, a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla. El germà de la cantant ja anava arrossegant problemes de salut com ara diabetis, malaltia que li va provocar que se li amputés una cama. Fins que finalment va estar sent ingressat constantment fins que no va poder més.

Tot i que succeís aquest tràgic esdeveniment, la família Pantoja el va convertir en el seu gènere preferit: en un dramacomèdia.

Isabel Pantoja margina els estimats del seu germà

Durant les últimes hores de vida del germà d'Isabel Pantoja, ella va estar allunyada dels familiars propers del pare d'Anabel Pantoja.

Es va dir que la dona de Bernardo Pantoja, la bailaora japonesa Junco, no estava informada del nou ingrés del seu marit. Junco va saber que Bernardo va ser ingressat perquè els policies van anar a l'apartament on vivia el matrimoni a Sevilla a la recerca de la documentació del pare d'Anabel Pantoja.

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja no només no havia avisat la seva cunyada que Bernat estava ingressat, també li va prohibir l'entrada a l'habitació de l'hospital | GTRES

Quan va veure que van anar a buscar la documentació ella ja sabia perfectament de què tractava la situació, i va anar corrents a l'hospital. On Isabel Pantoja li va negar l'entrada a l'habitació on estava Bernardo.

No només hauria prohibit Isabel Pantoja a Junco acomiadar-se del seu marit, sinó que la dona de Bernardo va parlar per telèfon amb Sálvame. Aquesta va afirmar que hi va haver una discussió amb la cantant, ja que Isabel Pantoja l'acusa d'haver matat el pare d'Anabel Pantoja.

No només l'acusen de matar Bernardo, Isabel i Anabel tampoc no es van molestar a organitzar el funeral amb ella perquè elles ho volien controlar tot i finalment, també van discutir sobre el repartiment de l'herència.

Aquests no són els únics escàndols que va tenir Isabel Pantoja o la seva família, també hi va haver problemes al velatori de Bernardo Pantoja amb Magdalena Clavero, tia dels germans Pantoja.

Isabel Pantoja té una versió diferent

Dimecres trenta, Isa Pantoja, la filla d'Isabel Pantoja va acudir al Programa de Ana Rosa. Isa Pantoja va voler defensar la seva mare sobre les mentides que Junco hauria explicat sobre la cantant.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja defensa la seva mare al 'Programa de Ana Rosa' | Europa Press

La germana de Kiko Rivera va dir que no tenia constància sobre cap baralla entre Isabel Pantoja i la dona del seu germà. Junco va poder entrar a l'habitació de l'hospital per acomiadar-se del seu marit i no va rebre cap tracte menyspreable per part dels germans Pantoja i Anabel. Només se li va demanar que apagués el telèfon perquè estava sonant constantment.

Primer pla de Junco, la dona de Bernardo Pantoja.
Isabel Pantoja sí que hauria deixat passar la seva cunyada a l'habitació de Bernardo Pantoja | GTRES

Anabel i Isabel Pantoja tampoc haurien deixat de banda Junco a l'hora de gestionar la vetlla i la paperassa, tia i neboda s'haurien fet càrrec dels tràmits de defunció perquè elles sí que parlen perfecte castellà, no com la vídua de Bernardo, que li resulta més complicat perquè no és nativa. Va dir Isa Pantoja.

També va dir entre les tres no es podia organitzar res sobre el funeral perquè Bernardo Pantoja ja tenia molt clar que volia ser incinerat quan morís. Per tant, no es podia preguntar cap opinió o prendre una decisió que ja estava presa pel difunt marit de Junco.

Finalment, Isa Pantoja volia deixar clar que en qualsevol moment volia ajudar i donar suport a la bailaora japonesa. I que el que va passar entre els Pantoja i Junco va ser un total malentès. Problema de comunicació que probablement va fer que Junco es prengués totes aquestes accions més com una amenaça com una ajuda.