Ana María Aldón

Ana María Aldón explica per què ha deixat a la seva filla al carrer

Ana María Aldón genera un gran enrenou a la seva família per deixar la seva filla al carrer

Ana María Aldón, ja divorciada oficialment, no deixa de tirar llenya al foc i ara deixa la seva filla al carrer. L'ex d'Ortega Cano sembla que no ha tingut prou enrenous a la seva vida i continua fent de les seves.

La solteria no li ha vingut gens bé, ja que està portant més problemes que alegries. Sobretot a la seva filla Gema, a qui hauria deixat al carrer, almenys així ho ha dit ella mateixa en una entrevista de la revista Lecturas: «La meva mare ha venut casa meva».

Aquestes paraules de la noia que deixen en molt mal lloc Ana María Aldón davant dels focus. Sobretot, si Ana Maria s'entesta a desmentir allò que la seva filla ha dit, ja que segons ella, no l'ha deixada al carrer en cap moment. A més, declara que la seva filla «ha fet el que volia fer». Afegeix que «en cap moment» li va dir «què havia de fer». De fet, Ana María Aldón assegura que la seva filla li havia dit: «Mama, ven-la que vull una altra cosa».

És evident que es tracta d'una disputa sense cap culpable aparent, on mare i filla es contradiuen mútuament i no arriben a cap acord.

Gema Aldón
Ana María contradiu les paraules de la seva filla. | TELECINCO

Ana María Aldón i el divorci

Ana María Aldón confirmava fa pocs dies que ja no és la dona d'Ortega Cano. El divorci és oficial i no pot estar més contenta. Han trigat més d'un mes a formalitzar el divorci, des que Ana María Aldón anunciés la seva separació el 22 d'octubre. Després d'aquest temps, els camins entre ella i el torero se separen per prendre rumbs diferents.

Malgrat els darrers mesos, ara Ana María Aldón està més feliç que mai. L'andalusa ja té casa de soltera a la província de Guadalajara. La casa està valorada en 250.000 € i compta amb un total de tres habitacions i dos banys. No cal dir que la casa també té jardí, on segurament que prendrà el sol a l'estiu. Tal volta la dissenyadora està pensant a tenir una piscina i donar-se alguna capbussada quan pugin les temperatures.

La nova llar d'Ana María Aldón

N'hi ha que pensen que el torero hauria ajudat Ana María Aldón a pagar la despesa de la seva nova llar. No obstant això, la realitat és molt diferent, ja que Ortega no ha participat en res del procés de compra. Ana María Aldón la que ha fet front a totes les despeses que comporta la seva mudança a la nova llar. Ella mateixa ha assegurat que no deu res a ningú i que és ella qui es responsabilitzarà de les quotes mensuals. 

Ana María ha volgut deixar ben clar a l'opinió pública que no és una mantinguda pel seu exmarit. La veritat és que Ana María Aldón està vivint ara una de les seves millors èpoques. Després de deu anys de matrimoni, la solteria ha tornat a trucar a la seva porta per veure què li oferirà el futur.

Això sí, sense treure els peus de la terra, ja que té ben clar que el primer són els seus fills. Tant Gema com el petit José María, el fill que va tenir amb el torero. Tots dos han arribat a l'acord que han de mirar pel benestar del seu fill i que no li faltarà res.