Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Marta Riesco

Marta Riesco no amaga el que fa al llit amb Antonio David

Marta Riesco s'ha sincerat sobre la seva relació amb Antonio David

Marta Riesco ha assistit a una entrevista i ha explicat tot el que li han preguntat sense pèls a la llengua. Mentre que Olga Moreno s'enfrontava a Rociíto als jutjats de Madrid per haver defensat la filla d'Antonio David, ell i Marta eren a Barcelona de viatge.

Mentre gaudien d'un fantàstic hotel de què van presumir a les xarxes socials, Marta Riesco va ser la convidada especial del programa Ares Revolution de 8TV.

Tot i que a Antonio David el van convidar a quedar-se fora del plató per tot el que es diu d'ell, Marta Riesco va ser molt benvinguda per la periodista i les seves col·laboradores. Ares Teixidó no es va oblidar de cap pregunta i va aconseguir que Marta Riesco expliqués tot el que fa mesos que calla.

Marta Riesco fa un comentari 'picant' sobre com és Antonio David al llit

Ares no va perdre l'oportunitat de preguntar-li com era Antonio David al llit i Marta Riesco va tenir ganes d'explicar-ho. «No havia gaudit mai tant del sexe com quan he conegut Antonio David», va expressar la col·laboradora.

I sense profunditzar més sobre aquests moments més 'picants', Marta Riesco va exposar com va ser de difícil per a ella començar la seva relació amb Antonio David.

«Ha estat difícil de gestionar perquè jo era una persona de qui es parlava bé i, de sobte, se'n va començar a parlar malament. Precisament per la parella que jo tenia, però bé, al final jo crec que hem fet callar tothom i continuem fent-ho».

Foto d'Antonio David Flores i Marta Riesco al photocall de 'Luzia' del Cirque de Soleil.
Marta Riesco rep el suport incondicional de la seva parella. | GTRES
 

Els començaments d'aquesta parella no van ser gens fàcils, sobretot per a la col·laboradora. «Jo arribava a Telecinco i em tancava en un bany a vomitar de la pressió que tenia, perquè, a més, era molt complicat. Al final tu estaves al programa fent un vídeo i al teu mateix programa també s'estava parlant de tu».

Una situació que va haver d'aguantar i suportar sense cap referent. «No sabia què fer. Vivies una situació en què no sabies què fer perquè tampoc no tenies l'exemple d'algú que hagués passat per això que ho hagués gestionat d'una manera concreta».

Tot plegat, el seu únic pecat i pel qual tant l'havien jutjat era perquè s'havia enamorat, com ella mateixa va expressar. «M'he enamorat, soc una bona persona, soc una bona companya, tinc una feina que he aconseguit amb esforç i a mi no em destruireu».

Finalment, va explicar que es va haver de posar seriosa i va aprendre a passar de rumors i mals comentaris. «Em sembla que, encara que la gent intenti rebentar-nos, nosaltres hem de dir 'escolta, no, per aquí no hi passaré'».

Marta Riesco envia un missatge a Rociíto

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Marta Riesco serioses.
Marta Riesco envia un missatge a Rocío Carrasco des del programa 'Ares Revolution'. | CatalunyaDiari
 

La nit va donar tant de si que Marta Riesco va voler enviar un missatge a Rociíto, encara que sense adreçar-s'hi directament. «Si creiem que estem sent assetjades o patim maltractaments, per descomptat que hem d'anar a denunciar-ho. Els jutges, si és així, que imposin la màxima pena a les persones que siguin culpables. I també als que no ho siguin que els deixin a pau i que els deixin viure».

Una declaració que va expressar amb molt de seny, ja que està farta que continuïn titllant la seva parella Antonio David de «maltractador» quan no hi ha cap sentència pel mig. Per això, Marta Riesco demana que es denunciï i que la justícia ja farà la seva feina.

I la veritat és que a la reportera no li estarà sent gens fàcil conviure amb una parella que està vetada a la cadena on ella treballa.