Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de Jessica Bueno

Jessica Bueno, enfonsada: on estan els seus fills després del divorci

Jessica Bueno es refugia a Sevilla després de la seva separació

En els últims mesos, la vida de Jessica Bueno ha fet un gir de 360° totalment inesperat. Un gir dràstic protagonitzat pel seu divorci després de dos mesos de separació física. Tanmateix, a model sembla que està intentant recuperar-se a Sevilla.

Tant la família de Jessica Bueno com alguns dels seus amics actualment viuen en un poble de Sevilla. Un lloc on la jove està trobant la pau i tranquil·litat en aquests moments, ja que allà se sent força reconfortada per tot el seu entorn proper.

Així doncs, no ens estranyaria que canviés d'aires i es volgués mudar al costat dels seus. A més, cal recordar que té una casa que ella mateixa va reformar completament al seu gust. I encara que fa molts anys que viu fora de Sevilla, moltes vegades l'hem vist viatjant fins allà.

Un lloc reconfortant

Després de conèixer el divorci de Jessica Bueno i la seva exparella, no seria estrany veure-la mudar-se a Sevilla. Una possibilitat que està a l'aire, ja que els seus familiars i amics viuen avui dia allà. Es tracta d'un lloc molt especial per a la jove, que guarda força experiències i anècdotes personals.

Jessica té una casa a Sevilla, que ella mateixa va reformar al seu gust, motiu pel qual no ens resultaria estrany que després de la separació definitiva, canviï d'aires ara. I és que podria ser un lloc idoni on formar una nova vida al costat dels seus tres fills i el seu entorn.

El dormitori encara conté diversos records

Tot i que Jessica Bueno i Jota Peleteiro s'hagin divorciat ara, a casa seva segueix tenint diversos objectes personals per a tots dos. Concretament, parlem del seu antic dormitori, ja que s'ha fet pública una imatge on es veu perfectament. L'habitació està decorada amb diversos tons blancs i negres, compta amb un llit gran de matrimoni, i sobretot amb tres quadres.

Imatge de l'habitació de Jessica Bueno
Jessica Bueno ensenya la seva casa | Instagram

Aquests rememoren alguns dels moments més especials de la parella, que sabem que en algun moment deixaran de ser-hi. No obstant això, segurament Jessica els guardarà en algun moment, quan se senti totalment preparada.

La casa de somni de Jessica Bueno

Segur que a tu també t'encantaria poder tenir un vestidor a la teva habitació. Per la seva banda, la model compta amb un que va mostrar en una fotografia en què afegia: «Gràcies per fer realitat el meu somni». Donant així les gràcies al seu exmarit.

La jove no té res a envejar a cap 'boutique' de moda, té una casa increïble creada de color blanc. De fet, aquest to es pot veure tant als mobles fins al sostre amb tiradors de color daurat. Es tracta d'una llar àmplia i lluminosa.

Imatge del saló de la casa de Jessica Bueno
Jessica Bueno ensenya la seva casa als seus seguidors | Instagram

Tota una casa de somni, formada per dos pisos. A més, cal esmentar que l'habitatge de Jessica Bueno està creat amb un terra de marbre a joc amb tots els espais, d'un color blanc. Gràcies a aquest to, no falta gens de lluminositat.

Una llar decorada amb molta cura i molt d'afecte

Estem parlant d'un habitatge creat amb molt d'amor. Sí, ja que no hi falta cap detall per fer que sigui la casa dels somnis de qualsevol. I és que, amb piscina pròpia, aquesta és una de les zones preferides de Jessica Bueno, i més durant l'estiu.

També consta d'un bany principal de marbre que conforma un estil molt minimalista. I no només aquest, sinó que als altres banys combina estupendament el mateix marbre amb els detalls de tons daurats i taronges.

Així doncs, la casa de Jessica Bueno és tot un desig. I malgrat que estigui ubicada al poble, està completament construïda i decorada a la seva manera, per la qual cosa resulta ser tot un gran triomf.