José Luis Gil a un 'photocall'

José Luis Gil reapareix molt canviat i aclareix quin és el seu estat

José Luis Gil ha tornat a aparèixer per mostrar una bona notícia per a la seva carrera

José Luis Gil és un dels actors més estimats del món de la interpretació al nostre país. Tant és així que l'actor és reconegut tant pels seguidors com pels companys d'indústria. I és que l'actor acaba de rebre una notícia que no l'ha pogut alegrar més.

L'intèrpret d'Enrique Pastor acaba de rebre el Premi ReTake 2022 del públic als Premis Nacionals del Doblatge d'Espanya. Un reconeixement molt important per a José Luis Gil i que no li ha pogut fer més il·lusió.

José Luis Gil rep un emotiu reconeixement

Desgraciadament, José Luis Gil no va poder ser present al lliurament de premis celebrat el passat 5 de novembre Teatre Filharmònica d'Oviedo. Però això no vol dir que no hi fos present. Els allí presents van saber com recordar-lo i que estigués encara que no fos físicament.

La seva amiga, l'actriu Ana María Simón, li va fer entrega d'aquest preciós premi que tant ha agradat a l'actor. Així ho han mostrat a la darrera imatge compartida en xarxes de José Luis Gil. Aquest apareixia d'allò més somrient a la publicació, fins i tot amb una cara que indicava que estava de molt bon humor.

Recordem que José Luis Gil està retirat dels focus per l'ictus que va patir l'any passat. Un cop dur que ha provocat que l'actor se centrés només en la seva salut.

La seva filla Irene Gil ha estat l'encarregada de compartir les darreres novetats sobre l'estat del seu pare. Aquesta sap que els mitjans de comunicació i la premsa sempre han estat molt pendents de l'estat del volgut actor.

«Em diuen que cada cop està millor»

Per a molts José Luis Gil s'ha convertit en una de les figures més familiars a la indústria del cinema. Durant la seva carrera, l'intèrpret ha estat present a pel·lícules icòniques. Ja sigui a la mítica sèrie Aquí no hay quien viva com Juan Cuesta, o en el seu doblatge com Buzz Light Year a la pel·lícula infantil Toy Story .

Per això, ha estat per a alegria de molts les darreres notícies de José Luis Gil. Sembla que aquestes novetats són esperançadores i positives per a l'estat de l'actor. Fins i tot els seus companys de la sèrie La que se avecina estan desitjant que es pugui tornar a incorporar.

Irene Gil
José Luis Gil en una de les fotos que la seva filla va compartir a les xarxes | INSTAGRAM @IRENEGILMONT

El seu company Jordi Sánchez, en una intervenció recent, ha publicat unes paraules que ha emocionat l'entorn d'Enrique Pastor. «Fa 15 anys que treballo amb ell».

«Són molts matins i nits. És un company que veia diàriament i amb qui m'he entès molt bé. Com no el trobaré a faltar!», deia.

El seu company també va assenyalar que tot sembla que estava anant per un bon camí. «Em diuen que cada cop està millor», comentava. I és que han estat els últims missatges d'Irene els que han omplert d'esperança la tornada als escenaris i als focus del famós madrileny.

La seva família confia «que la rehabilitació, el temps i l'acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació». Ara com ara, haurem d'esperar alguna cosa més per veure'l al màxim d'energia.