Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Alma Bollo

Alma Bollo, assenyalada per la jugada a 'Supervivientes': podria quedar-se sense premi

L'ex d'Alma Bollo ha explotat contra ella

Raquel Bollo s'ha endut un nou disgust, i és que després que hagi sortit a la llum el gran deute que té amb Hisenda, ara el seu exgendre li ha donat un mal de cap nou.

I és que la dissenyadora, que s'havia quedat a càrrec de la seva neta mentre la seva filla Alma Bollo és a Hondures, acaba de rebre una denúncia de part del pare de la nena.

Juan José Peña, exparella d'Alma, ha denunciat públicament la situació que viu i davant de la qual ha optat per endur-se la seva filla amb ell.

Imatge d'Alma Bollo enfadada
Alma Bollo travessa el seu pitjor moment a 'Supervivientes' | TELECINCO

«M'ha pres la meva filla per tota la cara acompanyada de la seva amiga. La tenia jo perquè la seva filla està concursant a 'Supervivientes'», s'ha lamentat el jove.

Per aquest motiu, sembla que ha decidit tenir-la amb ell «fins que la seva mare deixi de concursar». Així, explicava que Raquel Bollo es va presentar amb l'excusa d'emportar-se la seva neta al Burger King i portar-la de tornada.

Alma Bollo desconeix la delicada situació que l'espera fora

«No me l'ha tornat a portar i no m'agafa el telèfon. Des de les 21.30 que se l'ha endut», ha explotat Peña. A més, l'exgendre de la dissenyadora ha explicat que la nena està la major part del temps sense la seva àvia materna.

«Ella és l'encarregada de quedar-se-la mentre Alma està treballant 'esporàdicament' fora de Sevilla, cosa que en un 'reality' d'aquest nivell no és esporàdica ni normal perquè està incomunicada», ha assenyalat.

D'aquesta manera, Juan José ha carregat amb gran duresa contra Bollo, a qui ha acusat de prendre-li tots els drets sobre la seva filla.

Imatge de Manuel Cortés i Alma Bollo a 'Superviventes'
Alma Bollo es refugia en el seu germà a la recta final de 'Superviventes' | MEDIASET

«Ella també participa a gairebé totes les gales durant la setmana». I és que ell no ha trobat cap altre mitjà per poder donar veu a aquesta situació amb què porta lluitant des de fins i tot abans que marxés a concursar.

Per si amb això no n'hi hagués prou, Alma Bollo travessa el seu moment més delicat dins del 'reality' que podria portar-la a perdre el premi final.

Fa tot just unes hores, la noia entrava en brot després d'una prova i abandonava la connexió en ple directe. Tot i que tots intentaven calmar-la, no hi va haver manera d'aconseguir que la filla de Raquel Bollo es calmés.

Això ha estat molt criticat pels espectadors i fins i tot per la seva pròpia mare, que ja li havia advertit que controlés el seu temperament. I és que tot això pot jugar en contra de cara a la final.