Muntatge amb les fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, cada cop més a prop de descobrir les noves mentides de Jesulín

Andrea es vol mantenir al marge, però sap què està passant

No es parla d'una altra cosa: l'entrevista que Jesulín de Ubrique ha fet a 'Mi casa es la tuya' i que ha situat Andrea Janeiro al punt de mira. La jove no vol formar part de la premsa del cor i quan va saber aquest projecte va enviar un missatge al seu pare. Va deixar clar que no podia anomenar-la i no li va donar autorització per fer servir el seu nom per cap motiu.

Andrea Janeiro està atenta de tot, té clars els seus sentiments i sap quin paper juga cada membre de la seva família. Per això no trigarà a descobrir les dues noves mentides que ha deixat anar Jesulín, tal com recull el mitjà Informalia. Aquesta plataforma s'ha adonat de dos detalls, dues noves mentides del torero que generaran una gran polèmica.

Andrea ha de suportar que el seu pare digui que és «una màquina» i que exerceix el seu paper de meravella. A ella fa anys que no la veu i ni tan sols sap on viu, segons ha explicat Belén Esteban a Telecinco. Cert és que mantenen contacte telefònic, però això de forma molt puntual i sempre que la jove decideix fer una trucada.

Andrea ha vist que Jesulín ha presumit de ser un pare fantàstic que està preocupat per la intimitat dels quatre fills. És cert que va incloure Andreíta al lot, però per què fora de càmeres no en vol saber res? Així doncs, ha quedat demostrat que no és cert que protegeix la privadesa de la seva filla gran, entre altres coses perquè mai parla amb ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Andrea Janeiro, més decebuda que mai?

Andrea fa molts anys que espera a tenir una conversa amb Jesulín, que li va prometre que parlaria amb ella quan fos gran. Belén Esteban assegura que aquesta xerrada mai s'ha produït i que el torero ni tan sols ha fet un intent per acostar-se a Janeiro. És la seva filla gran, però sempre posa el focus als fills de María José Campanario i a ella el deixa de banda.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
Andrea Janiero estaria decebuda amb l'entrevista realitzada per Jesulín | GTRES

La filla de la col·laboradora ha descobert una altra contracció: Jesulín diu que no vol la premsa rosa i que no col·labora amb ningú. Tot i això, s'ha assegut amb Bertín en una entrevista que alguns mitjans xifren en 100.000 euros. A més, tampoc podem oblidar que el d'Ubrique ha col·laborat en una infinitat d'ocasions amb la revista HOLA!.