Primer pla de Yaiza Martín al programa 'Supervivientes'

Yaiza Martín atura 'Supervivientes' per fer el pas que ningú esperava

Yaiza Martín recula i és desemmascarada en directe

Yaiza Martín va tenir una nit molt complicada al plató de 'Supervivientes' i va protagonitzar un moment que la va deixar en evidència. Davant l'arribada de Ginés a Espanya, la de Tenerife va llançar pilotes fora sobre el que va passar al 'Deluxe' quan va assegurar que podria estar embarassada.

La 'influencer' va deixar tothom amb la boca oberta per l'actitud que va decidir prendre en un intent de no veure's implicada en els rumors d'embaràs. Això va provocar les reaccions dels presents que no van trigar a desmuntar totes i cadascuna de les seves paraules.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Yaiza Martín fa un pas enrere

Yaiza Martín no va calcular bé les repercussions que tindria afirmar al 'Deluxe' que podria estar embarassada de Ginés. Segons va explicar, patia algunes faltes i símptomes que li van fer pensar que podria estar esperant un fill. Una idea que va cobrar força quan va assegurar que en les trobades íntimes amb Corregüela a Hondures no van utilitzar protecció.

A la seva entrevista es va despatxar a gust i fins i tot va participar alimentant els rumors i jugant a un joc que ara l'ha explotat a la cara. Sí, perquè Ginés s'assabentava del que la seva noia ha estat dient sobre el seu possible embaràs i no va dubtar a demanar-li explicacions.

Pla general de Yaiza Martín amb el rostre enfadat
Yaiza recula i afirma que no té res a veure amb els rumors d'embaràs | Mediaset

Tot i que va quedar al descobert el possible muntatge de la parella, Yaiza va acabar reculant i li va explicar molt per sobre al seu noi d'on sortien aquests rumors. Tal com li va dir, tot va passar després de la pregunta del polígraf sobre si havien parlat de tenir fills. En confirmar-se que sí, tot se'n va anar de les mans i va saltar el rumor.

Yaiza es desmarcava així davant Ginés d'haver participat en el joc i d'alimentar els rumors. La seva intenció era que el seu xicot no pensés que ella tenia alguna cosa a veure en tot l'enrenou causat, però la de Tenerife va ser descoberta.

Els presents al plató no sortien de la seva sorpresa, especialment Carmen Borrego, que aquella nit va estar present al 'Deluxe'. I és que la filla de María Teresa va ser testimoni directe de tot el que va passar i no va trigar a desemmascarar Yaiza davant de tothom.

Yaiza Martín queda al descobert

El fet que Yaiza reculés davant Ginés afirmant que ella no havia participat en els rumors d'embaràs va fer esclatar Borrego. La col·laboradora no sortia de la seva sorpresa, ja que ella va veure com Martín es va prestar al joc.

«Això és mentida», va exclamar Carmen davant la justificació de la 'influencer' deixant clar com Yaiza va fer un espectacle del seu possible embaràs. «Jo hi era present quan se li demana que es faci la prova d'embaràs», va comentar.

Foto de Yaiza Martín a 'Sábado Deluxe'
Yaiza queda al descobert en sortir a la llum com va especular sobre el seu embaràs| Mediaset

«Al bany vas dir que no t'havies de fer la prova, però que podies estar embarassada», va afegir demostrant el paper que va fer tenir per fer créixer els rumors. Veient-se acorralada i sentint que Ginés pogués recriminar-li la seva actitud, Martín va prendre la paraula.

Visiblement alterada per les paraules de Carmen, Yaiza va assegurar que la germana de Terelu no tenia raó. «Vas sortir del bany i ens vas deixar per mentiders el meu company Kiko Hernández i a mi, a mi tu no em crides, com pots arribar a ser tan mentidera?», li va deixar anar Borrego.

Foto de 'Supervivientes' amb Yaiza Martín i Ginés Corregüela
Ginés ha descobert el doble joc de Yaiza | Mediaset

A més, diversos col·laboradors ja sabien que la 'tiktoker' podria estar esperant un fill, ja que es va encarregar d'anar-ho explicant.«Em diu Yaiza: 'Estic embarassada, crec que per primera vegada a la meva vida estic embarassada'», va revelar Kiko Hernández.

Unes afirmacions que també va sentir Carmen de la pròpia boca de la canària. Per tant, sembla evident que es va encarregar d'anar sembrant el dubte per poder continuar generant expectació i així poder treure profit de la situació.

No obstant això, allò que Yaiza no ha tingut en compte amb la seva actitud és que tot està gravat i es pot demostrar com va participar activament a les especulacions sobre el seu embaràs.