Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge oficial de Ginés Corregüela com a concursant de 'Supervivientes 2023'

Ginés Corregüela confessa per què no vol tenir fills amb Yaiza Martín

Ginés Corregüela revela el que pensa del possible embaràs de Yaiza

Ginés Corregüela i Yaiza Martín es van retrobar al plató de 'Tierra de nadie' dies després que el 'rey del bocadillo' fos expulsat per l'audiència. Allà, la parella més famosa del moment es va posar al dia dels últims esdeveniments marcats pel possible embaràs de la canària.

La possibilitat que el de Jaén pugui convertir-se en pare de nou fa dies que pul·lula pels platós fins que aquest ha donat la cara. Lluny de mostrar-se il·lusionat per l'embaràs de Yaiza, Ginés ha acabat confessant per què la idea de tenir un fill amb la seva xicota no l'entusiasma.

Ginés Corregüela no vol tenir un fill amb Yaiza

Ginés ha arribat d'Hondures disposat a posar fre als diferents fronts que té oberts des de la seva participació a 'Supervivientes'. I és que el que havia de ser un concurs sense més sobresalts es va acabar transformant en una muntanya russa gràcies a Yaiza.

La de Tenerife es va convertir en supervivent de ple dret i va transformar el concurs del seu xicot tant de dins com de fora. De l'únic que s'ha parlat sobre el pas de Corregüela pels Cayos Cochinos ha estat sobre la seva relació amb la tinerfenya.

Ginés Corregüela expulsat de 'Supervivientes'
Ginés es va assabentar a Hondures que podria tornar a ser pare | TELECINCO

L'última cosa que va generar polèmica va ser la possibilitat que la 'influencer' estigués embarassada de Ginés. Aquest va saber-ho abans de posar rumb a Espanya, però va aconsellar a la seva parella no revelar què hi havia de cert en el seu possible estat. Això va fer pensar en un pacte entre tots dos per continuar esprement la seva fama.

Ara que ja ha tornat, a Ginés no li ha quedat més remei que afrontar la veritat. Diego Pérez, que va ser el seu millor amic a l'illa, se sent dolgut davant de la possibilitat que tot sigui un muntatge i així li ho feia saber.

Imatge de Raquel Arias, Ginés Corregüela i Diego a 'Supervivientes 2023'
Ginés descarta ser pare per la seva edat | MEDIASET

«Quan Yaiza et diu això de l'embaràs tu no reacciones ni bé ni malament», va començar dient-li. «Jo sempre he parlat de vosaltres defensant que era de debò, però quan veig aquestes coses em frustro», va assenyalar el seu amic.

Va ser llavors quan el jienenc es va defensar revelant el motiu pel qual no entra en els seus plans ser pare aclarint així els dubtes sobre un muntatge. «Juro per la meva filla que mai he parlat amb Yaiza res d'un embaràs, de fet, amb tu vaig parlar que amb la meva edat no m'agradaria», va confessar.

 

Ginés Corregüela no es veu formant una nova família amb Yaiza

Ginés va assegurar que amb 53 anys ja no té el cos per tornar a experimentar la paternitat. Així ho va afirmar al plató de 'Tierra de nadie', però també a l'illa durant una conversa amb Adara Molinero parlant sobre la seva relació amb Yaiza.

«A veure si et dirà que vol tenir un fill», li deia Molinero. «A ella sí que li agradaria», confirmava Corregüela. «Ja el que faltava ara amb 53 anys tenir un fill», va afegir, deixant clar que a la seva edat no pensa ser pare de nou. «Et veus allà anant al parc amb el nen?», feia broma Adara davant d'un Ginés que responia «no» de manera contundent.

Primer pla de Yaiza Martín al programa 'Supervivientes'
Yaiza sabia molt bé que Ginés no vol tenir més fills | Mediaset

Segons ha comentat 'el rey del bocadillo' al plató de 'Tierra de nadie', la canària sabia perfectament que ser pare «no entra al meu guió». Tot i això, davant del fet que Yaiza estigui realment embarassada, assumeix la situació. «Si es queda doncs… si es queda, es queda», va afegir.

No cal dir que la idea no agrada als familiars i amics de Ginés, que s'han enfrontat a Yaiza durant tot el 'reality'. Afirmen que «s'ha carregat el concurs» i que ara veurà coses de Martín que no li agradaran.

Veurem en què queda tot i si Corregüela acaba obrint els ulls i escoltant les veus que afirmen que la tinerfenya no li convé.