Imatge d'Alma Bollo

Alma Bollo no té escapatòria: revelen per què es va separar del pare de la seva filla

Alma Bollo va trencar amb Juan José Peña pocs mesos després de néixer la petita

Alma Bollo està donant molt de què parlar per la seva participació a 'Supervivientes'. I és que el seu caràcter fort l'ha portat a protagonitzar més d'un enfrontament amb els seus companys. En concret, ara és actualitat pel que ha viscut amb Bosco, a qui ha dedicat unes paraules força fora de lloc.

Precisament, el fet d'estar contínuament al punt de mira ha fet que es vulgui conèixer més sobre ella. D'aquesta manera, per exemple, ha sortit a la llum el perquè va trencar amb el pare de la seva filla, Juan José Peña, pocs mesos després que la criatura nasqués. Un noi que ara està en conflictes amb la mare d'Alma per la custòdia de la nena mentre dura el reality.

Alma Bollo veu insinuar el perquè de la ruptura

La filla de Raquel Bollo s'ha volgut mantenir sempre en segon pla. Això, però, no ha impedit que surtin a la llum detalls puntuals de la seva vida. Entre aquests el seu festeig amb Juan José Peña i també el seu posterior embaràs.

Alma va deixar tothom bocabadat amb la seva gestació i amb el naixement de Jimena el febrer del 2020. I, per descomptat, també amb la ruptura de la relació amb l'andalús pocs mesos després de l'arribada al món del nadó.

Foto d'Alma Bollo i Juan José Peña
Alma Bollo i Juan José Peña van trencar poc després de ser pares | GTRES

La jove Bollo mai no ha volgut parlar de per què van trencar, però recentment ha sortit a la llum el motiu. Peña ha estat l'encarregat de deixar-ho caure. Ho ha fet a 'Sálvame', poc després que iniciés el reality.

En efecte, se li ha preguntat la raó per la qual s'ha acabat la relació i ell ha respost: «Això m'ho guardo. Mentre estigui concursant, us en fareu una idea. Veureu les formes i les maneres de cadascú. Jo ja vaig descobrir com era ella en el seu temps i ja ho anireu descobrint vosaltres».

D'aquesta manera, Alma ha quedat qüestionada pel seu ex, que ha insinuat que van trencar pel fort caràcter d'ella. Personalitat de què ha continuat parlant: «Ja es veurà a poc a poc. S'anirà descobrint com són els dos germans i com és cadascú, la que té més caràcter és ella».

«Amb els primers vídeos que s'estan veient, una idea us fareu. És una nena que no calla, que farà parlar. Donarà joc i, quan Manuel tingui algun tipus de baralla, ella saltarà». A això ha afegit: «Tindrà molta gent en contra per això».

La filla de Raquel, a més, ha estat qüestionada per ell en acceptar acudir al reality. Peña ha afirmat: «Una vegada que ha fet el pas i ficar-se de ple a la televisió, tant que no volia, imagino que intentarà mantenir-s'hi tot el temps que pugui d'una manera o altra. La família és una via que té i, quan els faci falta, poden acudir a ella».

Això sí, ha deixat clar que no tem que ella pogués parlar d'ell. Ho ha manifestat afirmant: «Jo no tinc por a ningú ni a res. A més, tampoc he fet res dolent perquè a mi m'esquitxi».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alma Bollo i els seus arguments per trencar la relació

La germana de Manuel Cortés ha estat assenyalada pel seu ex com la causant de la ruptura pel seu temperament. Tot i això, María Patiño ha revelat una altra raó per la qual la parella no va continuar amb la seva història d'amor.

Imatge d'Alma Bollo enfadada
Alma Bollo hauria trencat amb la seva parella perquè no encaixava a la seva nova vida | TELECINCO

Ha explicat que l'origen de la separació està en el moment en què Alma comença els estudis universitaris de Dret, ja que es va començar a avorrir de la relació. Pel que sembla, «té una sèrie d'ambicions, interessos i nous amics que contrasten amb ell».