Primer pla d'Asraf Beno amb un gran somriure

Asraf Beno, boig d'alegria en descobrir què passarà a 'Supervivientes'

Asraf Beno no donava crèdit a això que ha passat

Asraf Beno ho està donant tot a 'Supervivientes 2023', d'això no hi ha cap dubte. Asraf Beno aconsegueix sorprendre'ns amb la seva implicació i fortalesa a l'hora d'enfrontar-se a les dures proves del 'reality' més extrem de la televisió.

Durant la darrera emissió de 'Tierra de nadie', Asraf Beno va ser un dels grans protagonistes de la nit en resultar vencedor, juntament amb Bosco, a la prova del 'Potro de vértigo'. El xicot d'Isa Pantoja i el nebot de Pocholo van aconseguir classificar-se per a la prova final de líder.

Després de conèixer que ells havien estat els vencedors, tant Asraf com Bosco s'ho podien creure. L'alegria els va envair completament de pensar en el següent que venia. Com bé va anunciar Carlos Sobera, la prova de líder serà la icònica 'Noria infernal' que tants moments ens ha regalat.

Asraf Beno es trenca d'emoció davant la prova de líder

Asraf Beno acceptava el repte d'Hondures amb un clar objectiu: que el públic el conegués de debò. El model buscava ser alguna cosa més que 'el xicot d'Isa Pantoja', així que s'embarcava en l'aventura del 'reality' amb l'objectiu de donar-ho tot i és el que està fent. A cada prova està demostrant que ni la manca de menjar ni les tensions entre els seus companys poden frenar-lo.

Asraf Beno i Bosco
Asraf Beno i Bosco aconsegueixen arribar a la prova final de líder. | Mediaset

Durant l'última gala de 'Tierra de nadie', Asraf Beno i Bosco van resultar vencedors a la semifinal de líder en una prova gens senzilla. Això els classificava per a la gran prova final de líder que se celebrarà aquest dijous. Ara bé, la gran notícia va arribar quan Carlos Sobera anunciava el tipus de prova a què s'enfrontarien.

Si hi ha una prova mítica al 'reality', aquesta és la 'Noria infernal'. El presentador ho anunciava a Bosco i Asraf Beno i la reacció dels dos concursants va ser bona del tot. Lluny de mostrar-se preocupats, tots dos van deixar constància de la il·lusió que els feia poder disputar aquesta prova. «M'agrada! És una roda i la meva moto té rodes, per tant, m'encanta», exclamava Bosco.

D'altra banda, Asraf va compartir la seva emoció en conèixer la notícia: «És duríssima, però em fa una il·lusió estar a 'Supervivientes' i poder provar la 'Noria infernal'. De veritat, és una de les coses que volia fer aquí. Tinc moltes ganes, la vull fer ja», expressava el xicot d'Isa Pantoja.

Jonan Wiergo parlant amb un micròfon
Recordem que Jonan Wiergo va aconseguir salvar-se de la llista de nominats. | Mediaset

L'expectació davant la gala d'aquesta nit és màxima

La gala d'avui ve carregada d'emocions fortes i estem segurs quese'n farà ressò. Pel que fa als nominats, Artùr Dainese, Jaime Nava i Bosco estan a la corda fluixa. Recordem que l'última gala de 'Tierra de nadie' Jonan Wiergo va aconseguir salvar-se de la llista de nominats.

El programa ja és a l'equador i les tensions i els enfrontaments estan a l'ordre del dia. Un cop arribats aquí, tots els participants tenen les mateixes ganes i ambicions d'arribar a la final del concurs més dur de la televisió. Només queden unes hores per conèixer qui serà el vuitè expulsat de 'Supervivientes 2023'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!