Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón envia un missatge que farà molt feliç la seva amiga Rociíto

Ana María Aldón només vol viure sense problemes

Ana María Aldón ha tornat a les seves xarxes socials per compartir una reflexió que, de segur, agradarà molt a Rocío Carrasco. I és que, malgrat tots els fronts oberts, tot apunta que la col·laboradora vol portar una vida tranquil·la a partir d'ara.

Durant tots aquests anys, sempre hi ha hagut barreres que han separat aquestes dues conegudes dones. Tant és així que, mentre que el matrimoni de la dissenyadora ha estat vigent, totes dues s'havien evitat públicament.

Rocío Carrasco i Ana María Aldón
Ana María Aldón i Rocío són més properes ara | MEDIASET

Però, aquesta situació va canviar completament després que Ana María Aldón signés el seu divorci amb Ortega Cano, cosa que vam poder comprovar durant les emissions del 'Mediafest Night Fever'. Sens dubte, la unió entre elles es va produir en un dels moments més complicats per a la col·laboradora, sentimentalment parlant.

I és que, en una de les seves actuacions, Rocío no va dubtar a consolar Ana María Aldón durant una de les pauses publicitàries. «Està malament i no m'agrada veure-la malament. Ningú es mereix llàgrimes d'una altra persona», va assegurar l'hereva universal de la Jurado.

Ara, la de Sanlúcar ha tornat a les seves xarxes socials per publicar una frase que farà molt feliç la dona de Fidel Albiac. I és que la tertuliana ha tornat a demostrar la seva gran capacitat d'empatia i comprensió.

Ana María Aldón vol viure tranquil·la

Ana María Aldón només vol poder passar pàgina i seguir amb la seva vida i amb els seus fills. I és que, malgrat les polèmiques que han sorgit al seu voltant després del seu divorci, la televisiva està disposada a instaurar la pau a casa seva.

Per això, la col·laboradora de 'Fiesta' ha començat pel més fàcil: les seves xarxes. El primer canvi que podem apreciar és la inspiradora frase que ha inclòs a la descripció del seu perfil d'Instagram. «Prioritza la teva pau mental».

A més, i per si amb això no n'hi hagués prou, Ana María Aldón ha compartit amb els seus més de 202.000 followers una publicació molt reveladora.

'Story' d'Ana María Aldón
Ana María Aldón comparteix el seu particular punt de vista | INSTAGRAM: ANAMARIAALDON

A través de les històries de la plataforma esmentada, l'exdona d'Ortega Cano ha volgut deixar clara quina és la seva postura sobre les relacions socials.

«M'agrada la gent que entén el concepte de portar-se bé… No vol dir pensar igual, sinó aprendre a respectar l'altre», ha compartit Ana María Aldón, amb un cor vermell.

D'aquesta manera, ha volgut deixar clar que, en qualsevol mena de relació, l'important no és tot el que es té en comú, sinó el respecte que es mostra.

Aquest és un lema que ha aplicat a la seva vida més d'una vegada. Sense anar més lluny, només fa uns dies, Ana María Aldón i Ortega Cano van celebrar l'esperada comunió del seu fill.

Tot i això, i malgrat tot el que ha passat entre ells, van decidir deixar de banda les seves diferències per gaudir amb José María d'aquest dia tan important.

Prova d'això són les fotografies que han sortit a la llum d'aquell dia. En elles, podem veure Ana María Aldón i el torero en una actitud molt còmplice.

Imatge d'Ana María Aldón, Ortega Cano i el seu fill
Ana María Aldón signa la pau amb el seu exmarit | GTRES

Amb qui no ha pogut mostrar aquesta actitud ha estat amb Gloria Camila. Des de ja fa uns quants anys, la dissenyadora i 'influencer' han deixat més que clares les grans diferències que hi ha entre elles.

És una enemistat que, amb el pas de temps, no ha fet més que augmentar. Tant és així que des que Ana María Aldón es va divorciar del seu pare, la noia no la pot veure. Això és una cosa que va deixar molt clar el mateix dia de la comunió del seu germà:

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«No volia anar a un dinar on no soc ben rebuda. Tampoc em venia de gust anar-hi i estar amb certes persones, les quals crec que ens han faltat al respecte».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!