Imatge oficial de Ginés Corregüela com a concursant de 'Supervivientes 2023'

El pare de Ginés Corregüela s'atreveix a explicar com és el seu fill en realitat

Ginés Corregüela sap que el seu pare és qui el coneix millor

Ginés Corregüela és l'últim expulsat de 'Supervivientes 2023'. El seu retorn al plató de 'Tierra de Nadie' causava gran expectació i la pregunta era saber qui aniria a rebre'l. El pare de Ginés, molt emocionat, ha estat un dels encarregats de rebre'l, i ha aprofitat la seva presència al programa per explicar com és el seu fill.

El dubte sobre qui rebria Ginés en arribar a Espanya es va resoldre tan aviat com va començar 'Supervivientes'. Carlos Sobera connectava amb la sala on es trobava la família de l'expulsat. Des de Jaén havien viatjat els pares i una de les filles de Ginés, Laura.

Imatge dels pares de Ginés Corregüela
Els pares de l'expulsat s'han mostrat molt emocionats durant tota l'entrevista | MEDIASET

Miriam, que s'ha convertit en la seva millor defensora, preferia no estar a plató per donar la benvinguda al seu pare. Una manera amb què manifestava la seva desaprovació de l'actitud «vergonyosa» que considera que ha tingut el seu progenitor. La filla de Ginés va decidir trobar-se amb el seu pare en la intimitat, moment que aprofitaria per retreure-li el seu comportament al concurs.

La mare i la filla de Ginés van ser les primeres a valorar la seva participació al 'reality'

El presentador de la gala preguntava als pares de Ginés sobre com valoraven la participació del seu fill al concurs. «De vegades ho ha fet millor, altres vegades pitjor, els pares no veiem els errors dels fills», expressava Catalina, la mare de Ginés Corregüela. «Des que va entrar Yaiza, el meu pare va anar costa avall i sense frens; ell estava manipulat, embruixat. No era ell», manifestava Laura, la seva filla gran.

Imatge de Yaiza Martín al plató de 'Supervivientes'
La mare de Ginés va reconèixer que Yaiza no li agrada pel seu fill | MEDIASET

La filla de Ginés va afirmar que trobava a faltar la presència de la seva germana, però respectava la seva decisió. «M'hauria agradat que fos aquí, però la seva opinió és respectable, igual que la meva, perquè és el meu pare. Hi ha coses que no defenso, però és el meu pare», assegurava.

D'altra banda, Sobera volia saber el motiu que havia portat els pares del protagonista a dirigir-se al retrobament del seu fill a plató. «Perquè el meu fill no es trobés sol, fer una abraçada al meu fill és el que més vull al món», declarava Catalina. Mentrestant, Antonio, el pare de Ginés, plorava emocionat i era consolat per la seva neta Laura.

 

El pare de Ginés ha revelat com és realment el seu fill

Referint-se a Yaiza, la mare del 'rey de los bocadillos' va deixar clar que «aquesta dona no li convé, no s'ho mereix». Mentrestant, Carlos Sobera li feia gestos d'ànim, el mateix gest que també va mantenir amb el pare, que no va deixar de plorar des que va començar el programa: «És molt bona persona, tots errem», reconeixia Antonio Corregüela.

El presentador, commogut per la situació, va haver de fer esforços per contenir les llàgrimes. Cada pregunta que feia provocava el plor d'Antonio, que buscava l'espatlla de la seva dona per no ser enfocat per la càmera. «Hauré de deixar de preguntar-vos, perquè cada vegada que us dic alguna cosa a Antonio li agafa alguna cosa», afirmava el basc.

Imatge de Ginés Corregüela amb els seus pares
Ginés abraçava els seus oares durant el seu retrobament al plató de 'Supervivientes' | MEDIASET

En entrar al plató de Telecinco, el supervivent ha notat l'absència de la seva filla Miriam a qui enviava un missatge. «M'hauria agradat que fos aquí, tinc moltes ganes de veure-la i d'abraçar-la. Sempre ho he dit que el que més estimo al món són les meves filles i els meus pares».

També continuava Ginés intentant justificar el seu comportament a l'illa: «El passat està passat i caldrà arreglar les coses tan bé com es pugui. Jo l'entenc a ella i vull que ella m'entengui a mi. El que està fet, ja està fet», sentenciava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Després, Ginés es fonia en una emocionada abraçada amb els seus pares. «Tranquil·litat, jo sé què faig i què vull», deia buscant calmar-los mentre no podien evitar les llàgrimes

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!