Imatge de Yaiza Martín i Ginés Corregüela

Yaiza Martín es trenca i aclareix què passarà amb la seva relació amb Ginés Corregüela

Yaiza Martín defensa al màxim el seu amor per Ginés

Yaiza Martín torna a estar novament al punt de mira després de l'expulsió de Ginés Corregüela a 'Supervivientes' i la seva tornada a Espanya. Sobretot perquè sap que té la família de la seva parella totalment en contra.

A més el pressionen perquè trenqui la seva relació, cosa que ella intenta portar de la millor manera possible, tot i que li fa mal aquest profund rebuig. I més davant tots els atacs i informacions que s'han abocat en contra seva.

Aquesta tarda, Yaiza ha tornat a donar la cara en directe i ha explicat com està la seva relació amb Ginés després de tornar a la realitat.

Imatge de Yaiza Martín en directe
Yaiza Martín es trenca defensant la seva relació en directe | TELECINCO

«Estic més tranquil·la tenint-lo aquí ja. Res ha canviat arran de 'Supervivientes'», ha confessat la protagonista del moment. «El principal problema continua sent la família, però que veiés la seva filla Laura i els seus pares era essencial».

Així, Yaiza ha explicat el motiu pel qual ahir van abandonar Telecinco per separat. «Això és normal, perquè ell volia més temps amb ells i parlar de les seves coses. El més just era que me n'anés a l'hotel i els deixés tenir el seu moment», ha dit sobre el retrobament entre Ginés, els seus pares i la seva filla.

«No és pels pares ni la germaneta», li ha replicat Kiko Hernández . «Teniu una exclusiva preparada i us han advertit que no us deixeu veure juntets», acusava Yaiza.

 

Yaiza Martín deixa clar què passarà amb la seva relació

«Hem passat la nit junts, estem bé», ha al·legat ella. I quan li han insinuat si estava preparant una exclusiva, ella ho ha negat del tot.

«Et dic de veritat que l'única cosa que hem tingut temps de fer és arribar a casa, esmorzar i asseure'm amb vosaltres. A nosaltres no se'ns ha plantejat cap exclusiva i l'únic que volem és estar junts», ha incidit.

«No m'he de justificar per res», sentenciava força afectada. «Amb mi no s'ha penedit de res, sinó del seu pas per l'illa. Era la seva aventura, el seu somni i si fos per ell tornaria demà mateix a repetir l'experiència».

Imatge de Yaiza Martín al plató de 'Sábado Deluxe'
Yaiza Martín s'ha convertit en una de les estrelles de 'Telecinco' | MEDIASET

«Si Ginés ha trobat l'amor amb aquesta senyora, caldrà respectar-ho. És un menyspreu continu», ha apuntat llavors Jorge Javier.  «L'estan pintant com la dolenta de la pel·lícula i a ell com l'home sant».

«Jo aquest discurs ja no el compro», al·legava el presentador en defensa de Yaiza. «No és cap sant i ja és grandet per prendre les seves pròpies decisions».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«No ha estat només un dia, ha estat constantment des del dia que vaig sortir. El que s'ha dit de mi, del meu suposat passat, Ginés no n'ha vist res», s'ha lamentat ella a punt de plorar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!