Primer plànol d'Alma Bollo amb gest enfadat en 'Supervivientes 2023'

Alma Bollo revela els seus plans després de 'SV' i deixa tocada Isa Pantoja

Alma Bollo ja no dissimula la seva mala relació amb Isa Pantoja

Alma Bollo era una cara pràcticament anònima, però va decidir creuar els límits i començar a treballar a la televisió. Va començar flirtejant amb 'Viernes Deluxe': primer va concedir una entrevista al costat de la seva mare i després va exercir de col·laboradora. Comentava els concursos de Telecinco fins que va rebre la trucada que estava esperant: li van oferir participar a 'Supervivientes'.

Alma Bollo sempre ha defensat que estava centrada en altres assumptes i que la televisió no agradava. Tot i això, la seva mare es va veure esquitxada per un deute que suposadament supera els 700.000 euros i ella va haver de passar a l'acció. Kiko Hernández assegura que la jove va participar a 'Supervivientes' per ajudar Raquel, que havia fet mals negocis.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: Pincha aquí para recibir GRATIS tus noticias favoritas del Corazón en WhatsApp

Alma ha anunciat quin futur li espera després de 'Supervivientes': ha reprès els seus estudis universitaris. Ho farà a distància perquè, segons ha explicat, no té temps de presentar-se a la universitat. Recordem que té una nena petita i que fa grans esforços per resoldre tots els seus deures professionals.

Alma s'ha de prendre un descans després d'haver estat dos mesos a Hondures perquè el concurs li ha deixat seqüeles. S'ha enfrontat Asraf Beno i no ha guanyat la batalla, així que la seva imatge ha quedat realment perjudicada.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja i Alma Bollo cara a cara el 13 de juny de 2023
Alma Bollo manté una tensa relació amb Isa Pantoja | Mediaset

Bollo ha donat una notícia que ha deixat sense paraules Isa Pantoja perquè demostra que no té interès per la televisió. Isa estava convençuda que tot ho estava fent per guanyar pes a Telecinco.

 

Alma Bollo aconsegueix que Isa Pantoja es quedi muda

Alma ha revelat que de moment no participarà en cap altre espai de Telecinco perquè té altres assumptes per resoldre. «Reprenc la carrera de forma en línia», ha anunciat sense poder dissimular la seva emoció. «Reprendre els meus estudis em té súper feliç i súper contenta».

Isa Pantoja, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Supervivientes 2023'
Isa Pantoja prefereix no parlar del tema | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Isa Pantoja entén que 'Supervivientes' era un joc, però no comprèn que es traspassessin certs límits. Va arribar a pensar que Alma estava atacant Asraf per pura competència i ara ha descobert que no, que la mala relació era certa. És molt pitjor del que pensava, ja que la filla de Raquel Bollo ha demostrat que no vol fama.

Isa no ha tornat a parlar d'aquest tema, però la revista Lecturas confirma que ha trencat la relació amb Alma. Aquesta decisió no té retorn, ja no en vol saber res perquè se sent traïda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!