Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja

Almenys una parella de 'La isla de las tentaciones 3' segueix junta

Els usuaris de les xarxes socials s'han fet ressò de l'exclusiva

Segons hem pogut veure en les anteriors edicions de 'La isla de las tentaciones', poques parelles superen la gran prova d'amor del concurs. Ara bé, s'està filtrant un detall que suposa un gran 'spoiler' per als espectadors del programa i que podria canviar la imatge d'aquest famòs concurs de Telecinco

Molts usuaris de les xarxes socials s'han fet ressò de l'exclusiva que una parella d'aquesta tercera edició segueix junta després del seu pas per República Dominicana.

La parella de 'La isla de las tentaciones 3' que segueix junta després de passar pel programa

L'illa posa a repte a cinc parelles que han de conviure durant diverses setmanes junt amb altres solters i solteres, que tenen com a objectiu fer-los caure en la temptació. Així doncs, els concursants que s'animen a participar són conscients que hi ha un gran risc en caure en la infidelitat. Ara bé, encara que no hi hagi infidelitat, hi ha moltes probabilitats que la parella no sobrevisqui.

No obstant això, en aquesta última edició, sembla que hi ha una parella que sí que ha estat capaç de superar el repte del programa. Aquest és el cas de la parella de gallecs formada per Hugo Pérez i Lara que, segons les últimes revelacions, segueix unida després del programa.

Hugo Pérez i Lara, la parella que va sobreviure al repte del concurs

En aquest cas, ha estat la parella, Hugo Pérez i Lara, qui ha generat la polèmica. Els usuaris de les xarxes socials i mitjans de comunicació han indagat en les fotografies dels concursants per tal de trobar algunes pistes que confirmin la seva relació, o bé la separació.

Per contracte, els concursants han de tenir molta cura amb les imatges que comparteixen en xarxes socials, no podent donar pistes de si estan o no estan junts. Fins i tot s'han de deixar de seguir per evitar qualsevol especulació que pugui afectar el programa. 

No obstant això, en aquesta ocasió, la parella de gallecs no ha sabut ser gaire discreta. La seva passió pels animals i per la natura els ha posat entre l'espasa i la paret, que ha servit per revelar que la parella segueix junta després del seu pas pel programa.

Les mascotes confirmen la unió de la parella

En finalitzar la gravació de 'La isla de las tentaciones 3', Hugo Pérez i Lara han seguit compartint fotografies amb els seus gossos, deixant en evidència que la família no deixa de créixer.

Tant Hugo com Lara han presumit de la nova mascota en els seus respectius comptes d'Instagram. El mateix va passar fa uns mesos amb un altre cadell, Roma, amb el qual tots dos s'han fotografiat sense parar. Encara que en totes les imatges dels concursants apareixen per separat, tot fa indicar que la parella segueix vivint junta i gaudint de la natura.

D'aquesta manera, ara coneixem el final de la història després de la seva aventura dins el concurs, però desconeixem si han sobreviscut sense caure en la temptació o si s'han reconciliat després d'una infidelitat.

Cal recordar que la parella d'Hugo Pérez, ex concursant de 'Gran Hermano', va ser una de les primeres a marcar el límit, assegurant que un petó o un gest de complicitat del seu noi amb una de les solteres seria suficient per posar fi a la relació.