Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez deixa gelats els fans després de la quimio: «Tinc menys esperança»

La col·laboradora de Telecinco continua lluitant contra el càncer de pulmó

Mila Ximénez segueix batallant contra el càncer de pulmó que van diagnosticar-li el juny de 2020. La col·laboradora de 'Sálvame' ha aprofitat el seu bloc de 'Lecturas' per escriure un text breu, però intens. Mila ha confessat haver perdut l'esperança amb les sessions de quimioteràpia. 

Mila Ximénez deixa sense paraules als seus fans 

En l'article, Mila Ximénez ha assenyalat els efectes secundaris causats per les sessions de quimioteràpia, un tractament intens que li provoca marejos, nàusees i debilitat emocional. «La setmana que em toca tractament de químio sempre em quedo atrapada en la boira. No veig el camí de tornada i perdo l'esperança», comença relatant l'exdona del tenista Manolo Santana.

Per si no n'hi hagués prou, a la col·laboradora de Telecinco li ha tocat viure la batalla contra el càncer en un moment especialment complicat arran de la pandèmia de la Covid-19. Mila Ximénez s'ha vist desbordada per la crisi sanitària. La pandèmia li ha causat una extrema preocupació que no l'ha ajudat en la seva lluita contra el càncer, especialment després d'aparèixer la nova soca britànica.

«Aquest panorama víric no ajuda. Ara ens enfrontem a una nova soca, que es desdobla i entra en el nostre cos com si fos un delinqüent que maneja el silenci de les alarmes i s'instal·la sense dificultat», escriu Mila Ximénez a la revista 'Lecturas'.

La por i la solitud que sent la col·laboradora 

No és la primera vegada que Mila Ximénez mostra la seva desolació per tot el que està vivint. Recordem que per Nadal, la col·laboradora de 'Sálvame', va trencar a plorar després de confessar en directe que se sent molt sola, atès que no pot veure als seus éssers estimats per les restriccions sanitàries imposades per frenar la pandèmia de la Covid-19

«He d'agafar força, perquè em toca afrontar un Nadal en què no tinc a ningú, Alba i els nens estan confinats. Sé que no trec el peu de l'accelerador, però és que tinc un camí molt marcat per aconseguir estar bé, però penso que porto una bomba dins del cos i em costa treballar», admetia la col·laboradora.

La soledat, la por i l'aïllament està acabant amb Mila Ximénez. «Tot ens confina en la por i la soledat. Ja em costa imaginar abraçades, reunions i normalitat, i això et deixa nua davant el fred d'aquest malson que estem vivint», ha conclòs Mila Ximénez en la seva última publicació a 'Lecturas'.

Amb aquestes paraules, la col·laboradora ha manifestat que no aixeca el cap i que està travessant el seu pitjor moment personal. La seva lluita contra el càncer, la pandèmia i el fet d'estar allunyada de la seva família, han fet que la col·laboradora estigui contínuament a la vora d'un atac de nervis i no sàpiga actuar davant de qualsevol imprevist, tal com va passar fa unes setmanes amb la nevada que va deixar Filomena a Madrid.