María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

Tremola Telecinco: «Que María Patiño vigili. Ella també té família»

Una persona molt famosa del nostre país declara la guerra a la col·laboradora

María Patiño està en el punt de mira i està sent molt criticada per la seva feina i els seus 'looks'. Això sense obviar que ha protagonitzat conflictes amb Jorge Javier VázquezAnabel Pantoja. I ara, per si no n'hi hagués prou, hi ha un personatge molt famós del nostre país que li ha llançat una advertència. Així doncs, l'artista Rafael Amargo, que està cansat dels comentaris de la col·laboradora de Telecinco, li ha declarat la guerra.  

L'origen del conflicte entre Patiño i Amargo

El dimarts 1 de desembre, Rafael Amargo va ser detingut per la Policia Nacional per formar part, presumptament, d'una xarxa de distribució d'estupefaents. El mateix dijous, la magistrada del Jutjat d'Instrucció 17 de Madrid va declarar la seva posada en llibertat. Amargo va recuperar la seva vida i va tornar a l'obra teatral 'Yerma'.

Evidentment, els mitjans de comunicació van informar sobre la detenció de l'artista i els programes del cor van aprofitar per parlar sobre la seva vida. Per tant, María Patiño no va dubtar en parlar sobre el conflicte que va tenir amb l'artista uns anys abans. 

Tant a 'Sálvame' com a 'Socialité', Patiño va explicar que havia discutit amb Amargo perquè va defensar a les seves ballarines. Segons la col·laboradora, l'artista «menyspreava a les persones que no estaven al seu nivell. És un dèspota. Es considera un geni i creu que la resta de la humanitat ha d'estar sota els seus peus». És més, María va arribar a declarar sobre l'artista que «és molt temperamental i no permet que ningú li digui les veritats a la cara».

Rafael Amargo fa una advertència

Rafael Amargo està molt molest amb la premsa del cor, però, sobretot, amb María Patiño. Per això, ha concedit una entrevista en exclusiva a la revista 'Semana', on ha advertit que Patiño podria sortir perjudicada. 

L'artista ha exposat que «no entenc com Paolo Vasile es permet tenir a aquesta professional a casa». A més, no ha dubtat en assegurar que «és mala persona i una terrorista emocional. Juga brut». 

Per si no n'hi hagués prou, en un moment determinat de l'entrevista, l'artista ha decidit advertir sobre el que podria passar si María Patiño segueix parlant sobre la seva vida: «Això no és una guerra entre ella i jo. Ella també té un fill i un marit, al qual, per cert, no li va bé».

D'aquesta manera, l'artista ha volgut deixar clar que si Patiño segueix parlant, està disposat a fer el mateix. Per això, ha deixat caure que podria treure a la llum informació sobre els negocis de Ricardo Rodríguez, actor i parella de Patiño. 

La reacció de María

Sense cap dubte, la col·laboradora de Telecinco ha pogut llegir l'entrevista de Rafael Amargo i no ha dubtat en manifestar-se a Instagram. Així doncs, ha compartit una fotografia dels requisits que s'estableixen per un delicte d'amenaces. En el peu de la fotografia ha exposat: «Cal assumir les conseqüències en servir de plataforma per publicitar una amenaça».

D'aquesta manera, ha manifestat que prendrà mesures legals contra Rafael Amargo i contra la revista 'Semana'. Per altra banda, els seguidors de Patiño han volgut mostrar-li el seu suport amb missatges com «Em sembla increïble que una revista faci això, Ànims, María!».