Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos

L'oferta de 'Sálvame' a Carmen Borrego en directe que li costarà rebutjar

Jorge Javier ha assegurat que li encantaria tornar a tenir a la petita de les Campos a plató

En la televisió res és per sempre i, si algú no s'ho creu, que li diguin a les Campos. Les tres han viscut moments molt diferents en els mitjans de comunicació i sobretot Carmen Borrego. La filla menor de María Teresa Campos va començar a dirigir programes i ara exerceix com a col·laboradora en 'Viva la vida', programa al qual va arribar després de sortir per potes de 'Sálvame'.

En aquest moment, Carmen es va convertir en l'enemiga principal dels col·laboradors de 'Sálvame' i no hi havia dia que no la critiquessin i la ridiculitzessin a través d'imitacions amb molta mala idea.

Carmen Borrego i la seva relació amb ‘Sálvame’

A través de la seva cadira en el programa d'Emma García, la col·laboradora també s'ha atrevit a ventar als seus companys de 'Sálvame'. Uns atacs que se li han oblidat quan ha hagut de fer-se un 'Deluxe' per a guanyar diners i reconciliar-se amb tots els seus enemics a canvi d'alguns milers d'euros.

Ara i gràcies a una entrevista que ha concedit a Mila Ximénez per a una revista, Carmen Borrego ha tornat a fer nous passos de reconciliació amb 'Sálvame', un gest que ha estat acceptat de grat pels membres del programa de les tardes i que s'haurien llançat a la piscina per a proposar-li a Carmen Borrego que torni al plató on tan malament ho ha passat.

En un primer moment, Jorge Javier ha dit que li encantaria que Borrego tornés a col·laborar en el programa, una afirmació que no ha agradat a tots els seus companys i, no obstant això, uns altres han admès que els agradaria tornar a coincidir amb ella en el treball.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per si no n'hi hagués prou, el presentador del programa ha volgut traslladar l'opinió dels directors del programa, al·legant que per a ells seria tot un gust que tornés a treballar amb ells i se sumés a l'equip de col·laboradors habituals del format.

Mentre es tractava aquesta possible volta, els responsables del programa han volgut acabar de donar forma a la proposta que volien fer-li a la filla de María Teresa Campos. Vázquez ha demanat silenci per a detallar la proposta en ferma que volien fer-li els directors a Borrego i la proposta és d'allò més sorprenent. Volen convertir-la en la nova defensora de l'audiència, un càrrec que ja va ocupar la seva mare entre l'any 2010 i el 2017.