Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban perd un dels seus millors amics

La col·laboradora de 'Sálvame' ha deixat de tenir relació amb ell per motius de pes

Actualment Belén Esteban no està travessant el seu millor moment, pel fet que està enemistada amb Anabel Pantoja per una qüestió empresarial i segueix no estant còmoda a 'Sálvame' amb diversos companys.

Tanmateix, per si no fos prou, ara ha perdut un dels seus amics. Concretament, ha trencat tota relació amb Antonio David Flores, que també és col·laborador en el programa esmentat. Ambdós han posat fi a la seva amistat, i per raons molt importants.

La fi d'una amistat

La revista 'Lecturas', mitjançant una foto dels dos, acompanyada del titular 'Belén Esteban i Antonio David trenquen la seva amistat', és la que revela en la seva portada que Belén i Antonio David han deixat la seva relació. Una relació que es remunta al moment en què el malagueny va decidir convertir-se en concursant de 'GH VIP 7'. I és que la de Paracuellos va passar a ser una de les seves defensores, el que va començar a crear un vincle entre tots dos que va acabar en amistat. A això va contribuir que ella i la filla d'ell, Rocío Flores, compartien el mateix representant.

Tant és així, que la jove i l'esposa del malagueny (Olga Moreno) també van estrènyer els seus vincles amb la madrilenya, a la qual van fer tota mena de confessions. D'aquesta manera, es va formar una amistat entre Belén Esteban i Antonio David que es va fer palpable a la televisió, ja que ella sempre sortia en defensa d'ell. No obstant això, les coses ara han canviat.

El perquè de la separació

Si ara aquests dos famosos s'han allunyat, és perquè Belén ha estat demandada per l'exdona d'ell, Rocío Carrasco. De fet, aquesta ha interposat contra la 'Princesa del poble' una querella criminal per un presumpte delicte de revelació de secrets. I és que la col·laboradora de 'Sálvame' va revelar en directe que la filla de Rocío Jurado tenia un deute amb Hisenda d'un milió d'euros.

Aquesta informació la va donar a conèixer públicament després que Antonio David li expliqués i, en concret, la va exposar revelant el contingut d'un expedient protegit de l'Agència Tributària. I és que ell va rebre una carta d'aquesta administració, sembla, que li sol·licitava que no ingressés res de diners a la seva exdona a causa del deute. I, precisament el fet que Esteban parlés d'aquest document protegit, és el que li ha comportat la querella.

Aquesta podria suposar-li haver d'abonar una gran indemnització i fins i tot complir pena de presó. El pròxim 11 de febrer és quan la col·laboradora de 'Sálvame' haurà de declarar davant del jutge pels fets. Una cosa que, sembla, també haurà de fer Olga Moreno.

Altres raons per a la ruptura

No obstant això, l'esmentada querella no és l'únic motiu pel qual Belén Esteban i Antonio David Flores han trencat la seva amistat. Tot faria indicar que a ella l'ha descol·locat descobrir que ell havia mentit en algunes qüestions que li havia explicat, i que també havia fet públiques. Mentides que s'han anat revelant de diverses formes i que fan referència a qüestions diverses. D'una banda, a fets puntuals de la relació de l'exguàrdia civil amb Rocío Carrasco i, d'altra banda, a les suposades infidelitats de Flores a la seva actual esposa.

És més, tampoc ha contribuït al 'bon rotllo' entre els citats col·laboradors la mala passada que ell li va fer al seu company de programa, Canales Rivera, revelant una deslleialtat d'aquest cap a la seva parella a canvi de fer negoci. Un fet que no va agradar gens ni mica a Belén ni a la resta de membres del programa de Telecinco.

De la mateixa manera, a la revista 'Lecturas' es revela també que Flores s'ha desencantat amb Esteban. I tot perquè podria ser que ell hagués descobert que ella parla malament d'ell a l'esquena. Sigui com sigui, el que és cert és que ja no són amics. Hi haurà reconciliació? Això no se sap. Caldrà esperar per sortir de dubtes.