Un noi mirant una Smart TV amb molts programes per a escollir

La famosa presentadora que pren la decisió més dràstica: «No tornaré a la TV»

La periodista es retira definitivament de les càmeres després de la seva última entrevista

Isabel Gemio porta setmanes sent notícia. La polèmica entrevista a María Teresa Campos va copar gran part del contingut de diversos programes de televisió on la figura d'Isabel Gemio va ser analitzada amb lupa i no precisament amb bons resultats. L'enfrontament entre les dues periodistes ja s'ha cobrat la seva primera víctima i no ha estat la matriarca del clan Campos la principal afectada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Isabel Gemio abandona la televisió

Molt temps ha passat des de l'última vegada que vam veure a Isabel Gemio al capdavant d'un programa de televisió. La periodista va decidir canviar el seu rumb professional dedicant-se a la ràdio on va estar diversos anys. Però la seva última entrevista a María Teresa Campo la va portar de nou a la pantalla on la hi va criticar de manera constant. Com a conseqüència, Isabel Gemio va denunciar en el seu compte d'Instagram el tracte injust que estava rebent i demanava que parés l'escarn públic.

Encara que Isabel Gemio va defensar la seva entrevista, va demanar perdó per les qüestions sobre les quals podria haver-se sentit ofesa María Teresa Campos. Ara, mitjançant una entrevista a la revista 'Hola!', Gemio fa un pas més enllà i anuncia la decisió que ha pres arran dels últims esdeveniments: «Dono la meva carrera per acabada, ja no espero res» ha dit de manera categòrica.

La periodista, que acaba de complir els 60 anys, afirma que està vivint «una de les millors etapes» i afegeix que «ningú me la robarà». Seguint el mateix discurs compartit en el seu compte d'Instagram, Isabel Gemio enterra la destral de guerra i afirma que «només aspiro a viure en pau».

«M'han investigat com a una delinqüent»

Durant l'entrevista a la citada revista, Isabel Gemio posa sobre la taula el tracte que ha rebut durant dies en un determinat programa de televisió. Encara que s'absté de donar el nom, és evident que parla de 'Sálvame' i com des del programa presentat per Jorge Javier Vázquez es va iniciar una campanya d'assetjament i enderrocament contra ella.

Segons explica, l'han acusat de dèspota, prepotent i mala companya sense haver-li donat l'oportunitat de defensar-se, perquè no han tingut en compte alguns testimoniatges que desitjaven parlar bé d'ella donant només el protagonisme a aquelles veus que la criticaven. Isabel Gemio assegura que tot està en mans dels seus advocats per a posar accions legals davant el «maltractament» rebut.

La periodista afirma que l'«han investigat com a una delinqüent» i que «compten infàmies». Isabel Gemio es mostra resignada i es reafirma en què res del que diguin aconseguiran arrabassar-li el bon moment personal pel qual travessa malgrat haver rebut un escarn públic.

Per a ella, l'entrevista a María Teresa Campos va ser realitzada «des de l'afecte i el respecte que li tinc». «Que no se li busquin els tres peus al gat, jo li vaig fer una entrevista a María Teresa Campos en el meu canal perquè ella m'havia convidat al seu i em va semblar oportú convidar-la a ella» va explicar la mateixa Isabel Gemio.

De María Teresa a Jorge Javier

Durant els dies en què Isabel Gemio es va convertir en el focus de 'Sálvame', va sortir a relluir la mala relació que existeix entre ella i Jorge Javier Vázquez. Pel que sembla, la seva enemistat ve de fa molt temps, quan en 2014 en el programa de Telecinco es va especular sobre la separació d'Isabel Gemio i Xavier Bennasar.

Va haver-hi llavors una guerra mediàtica de declaracions que van provocar el distanciament entre Isabel Gemio i Jorge Javier Vázquez. Va ser el de Badalona el que més dur es va mostrar amb la periodista de la qual va arribar a assegurar: «Jo no vull que canviï la meva relació amb ella, vull que vagi a pitjor. En aquest paradís no hi ha lloc per als dos».