Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos

La revelació de Carmen Borrego que ha fet saltar totes les alarmes i portarà cua

La petita del clan Campos no ha deixat indiferent a ningú

Fa una setmana, la revista 'Lecturas' ens va sorprendre amb una nova exclusiva de Kiko Rivera parlant de la seva mare. I, avui, aquesta publicació ens ha deixat bocabadats amb les dures confessions d'una dona molt famosa del nostre país.

Ens estem referint a una fèmina que pertany a una mediàtica família i que ha revelat que està patint amenaces de mort. Aquesta no és altra que Carmen Borrego, la filla petita de María Teresa Campos i germana de Terelu.

Carmen Borrego i el seu mal moment

Mila Ximénez és qui ha entrevistat Carmen, qui s'obre per complet en aquesta exclusiva per a 'Lecturas', concretament, ve a explicar que l'última entrevista que va donar li està proporcionant molts problemes. I és que, aquesta entrevista, és la que es va presentar amb un titular format per unes declaracions seves: «Rocío Carrasco mai perdonarà la seva filla».

Així, Carmen ha explicat que aquestes paraules li han passat factura, dient d'aquesta manera: «Vaig tocar fons amb l'última entrevista. Vaig haver de deixar de veure 'Sálvame', ja que m'horroritzava el que poguessin dir».

Amenaçada de mort

Una foto de Mila Ximénez i Carmen Borrego és la que protagonitza la portada de l'esmentada revista, la qual va acompanyada d'unes dures declaracions de la germana de Terelu: «He rebut anònims i amenaces de mort».

Així, ha donat a conèixer que «he hagut d'anar a la Guàrdia Civil per anònims que m'han deixat a la bústia de casa meva en persona, sense segell ni res». És més, no ha dubtat a assenyalar que, fins i tot, una vegada «una persona va arribar a esperar-me a la porta de casa meva per insultar-me. Em paralitza».

Unes situacions que han portat a aquesta famosa a «fer teràpia amb un psicòleg. Em feia por sortir al carrer. No podia aixecar-me del llit. Tenia por d'anar a treballar».

Carmen Borrego i la seva baixa autoestima

Quatre són els mesos que la filla menor de María Teresa Campos ha estat patint per tot el que s'ha exposat. Uns mesos en què, com ha reconegut a Mila a 'Lecturas', ha arribat a perdre per complet la seva autoestima, manifestant: «He perdut l'autoestima davant la càmera. M'he sentit una merda. He tingut la sensació que tot el que faig està malament. Això et va tocant psicològicament».

No obstant això, tot i el patiment, té clar que cal seguir endavant i per aquest motiu, i especialment per fer front a les amenaces que ha patit, té clar el que farà: «No callaré més!».

Les primeres reaccions a la portada de 'Lecturas'

Res més publicar-se la citada revista, ja han sorgit les primeres reaccions a la nova exclusiva de Carmen Borrego. Així, molts seguidors de l'esmentat mitjà no han dubtat a fer servir les xarxes socials per manifestar-se al respecte.

I hi ha opinions de tota mena. Tanmateix, la gran majoria deixa palès que els lectors no creuen a la germana de Terelu, i això sense passar per alt que també han deixat comentaris criticant el 'Photoshop' que li han fet a aquesta en la portada. Entre els missatges més significatius destaquen alguns com aquests:

  • «No em crec res de la Campos, zero credibilitat. Ja no sap què dir per sortir a les revistes».
  • «Us heu passat amb el retoc a la Campos, ni l'havia reconegut».
  • «La Borrego sempre té un conte, quina estafa!».
  • «Doncs per no voler preocupar a la seva mare, les portades que fa... no vegis: que si li roben, que si té COVID i ara amenaces. El pròxim serà que ha vist un plat volador a la seva terrassa».
  • «Aquesta tia no sap què explicar ja. Qualsevol dia fa una exclusiva per explicar que se li ha enganxat la truita de patates».