Sonsoles Ónega mostra un dels llibres que ha escrit

Sonsoles Ónega se sincera: el seu nòvio, 12 anys més gran i «no el buscava»

La presentadora de Telecinco ha tornat a trobar l'amor després de posar fi al seu matrimoni d'11 anys

L'amor ha tornat a trucar a la porta de Sonsoles Ónega. La presentadora de 'Ya es mediodía' s'ha obert en canal per a la revista 'Lecturas', on s'ha sincerat per primera vegada sobre la seva nova parella.

La periodista no ha tingut un any 2020 gens fàcil, marcat per la pandèmia i el seu divorci amb Carlos Pardo, amb qui té dos fills en comú. Tot i això, la vida li ha donat una sorpresa i, quan menys s'ho esperava, s'ha tornat a enamorar d'una persona que li fa recobrar la il·lusió.

Sonsoles Ónega es torna a enamorar després del divorci amb Carlos Pardo

Després del seu divorci amb l'advocat Carlos Pardo, Sonsoles Ónega no buscava ni esperava trobar novament l'amor. Per tant, la presentadora de Telecinco només estava completament centrada en la seva reeixida carrera professional i en la seva família, en un any especialment dur arran de la pandèmia.

«Això que ens ha passat (la crisi del Coronavirus) necessàriament ens ha trastocat les nostres prioritats. I jo tinc molt clares quines són les meves: els meus nens, la meva feina i la meva família. Això és el fonamental», confessava la presentadora a la revista 'Lecturas'.

No obstant això, la periodista tampoc estava tancada a iniciar una nova relació sentimental després de posar punt final a 11 anys de matrimoni amb Carlos Pardo. De fet, en aquesta mateixa entrevista, Sonsoles Ónega reconeixia que estava envoltada d'amor i afecte dels seus éssers estimats i assegurava que «a l'amor cal allargar-li la mà».

«No em canso de repetir alguna cosa que, en realitat, he pensat sempre, que a l'amor cal allargar-li la mà i ser feliç amb el que un té. Jo tinc moltíssim afecte. El dels meus fills, el dels meus amics, el de la meva família», afirmava la periodista a 'Lecturas' tremendament agraïda amb el seu entorn.

El nou amor de Sonsoles Ónega: arquitecte i 12 anys més gran que ella

Tot i que no estava buscant l'amor, Sonsoles Ónega va topar de front amb una persona que ha trencat els seus esquemes i amb el qual ha tornat a recobrar la il·lusió. «No buscava l'amor, però les coses sorgeixen i estic en un moment d'aprofitar cada minut i d'intentar ser feliç amb el que tinc», revelava la periodista a la revista 'Lecturas'.

Es tracta de l'arquitecte César Vidal Abellás, dotze anys més gran que la periodista i un reconegut especialista en la construcció de centres comercials. És natural de Vigo (Galícia), però fa anys que està vivint a Madrid i viatjant amb freqüència a Portugal i Brasil, on desenvolupa gran part de la seva activitat professional. També és apassionat de la música, i un amant de la guitarra elèctrica, tal com ha pogut saber la revista 'Lecturas'.

En la seva última entrevista a la mateixa publicació, Sonsoles Ónega va parlar per primera vegada del seu nou amor i va detallar com estaven sent els inicis d'aquesta relació. «Amb aquesta nova parella, ens estem donant tot el temps del món, sense presses i sense pauses i gaudint de cada minut», assegurava la periodista, que vol anar a poc a poc en aquesta nova etapa de la seva vida.

Aquest any 2020 no ha estat gens fàcil per la periodista, ja que el procés de ruptura amb el seu exmarit ha coincidit amb la pandèmia del Coronavirus i la seva esgotadora agenda professional. «És increïble. Ha estat un any de reflexió. Molt en el terreny personal. De repòs, de processament de tot el que m'ha passat. És una cosa que li passa a un munt de dones i que no passa res», va explicar la periodista amb completa naturalitat.

A més, l'inici de l'any ha portat males notícies per Sonsoles Ónega, que ha patit la pèrdua d'un dels màxims referents en la seva vida: la seva àvia.