YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Irene Rosales sorprèn els fans amb el seu últim canvi físic: «Ho estava desitjant»

Irene Rosales ha confiat en els professionals de l'estètica per canviar tot allò que no li agrada del seu físic

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
Irene Rosales sorprèn els fans amb el seu últim canvi físic: «Ho estava desitjant» | Telecinco

Irene Rosales se suma a la llista de dones famoses que aprofiten el seu èxit mediàtic per lluir una mica més guapes. La dona de Kiko Rivera ha corregit algun dels aspectes que li incomodaven del seu rostre a cop de bisturí i algun tractament estètic.

 

Fa 18 mesos, Irene Rosales sorprenia els espectadors amb un tractament odontològic per corregir l'alineació de les seves peces dentals, així sotmetent-se a una ortodòncia per mostrar en el futur un somriure perfecte, digna d'anunci.

 

Tot i que hi ha diferents mètodes, més o menys visibles, per perfeccionar la col·locació de les dents, Irene Rosales va apostar pel tractament d'ortodòncia més convencional: els 'brackets'. La col·laboradora de 'Viva la vida' es va decantar per un aparell dental 'transparent' i discret i, no pels famosos 'brackets' platejats de metall que ressalten a la vista.

 

El dia més esperat d'Irene Rosales ha arribat

Després d'un cúmul de males notícies, «per fi» li han tret l'ortodòncia a Irene Rosales. La jove ha presumit del seu nou somriure mitjançant les seves xarxes socials i, és que la dona de Kiko Rivera no veia que arribés el dia de desprendre's de l'aparell dental.

 

«Estava desitjant que arribés aquest dia. Després de 18 mesos, avui, per fi, m'han tret els aparells Estic supercontenta», va assegurar Irene en una història d'Instagram que va compartir amb el seu públic.

 

El canvi en la dentadura de la sevillana és notori. Ara presumeix d'unes dents perfectes i blanquinoses. Com diria la seva sogra, Isabel Pantoja, «dents, dents», així que Irene s'ha pres les paraules de la 'tonadillera' al peu de la lletra i ara somriu molt orgullosa.

 

Fotomuntatge Irene Rosales somrient a la pantalla d'un mòbil
Irene Rosales contenta amb el resultat després extreure-li l'aparell dental | Instagram

 

La dona de Kiko va aprofitar el revelador vídeo d'aquesta notícia per confessar que encara no s'ha acostumat a mirar-se davant del mirall amb aquest nou canvi i a parlar còmoda sense l'aparell. «Em noto molt, molt rara. Així que, si em veieu parlar rar per aquí, ja sabeu per què és», ha confessat la mare de Carlota i Ana Rivera.

 

Altres retocs estètics d'Irene Rosales

La col·laboradora ha sucumbit als encants de la modelació facial mitjançant tractaments estètics professionals. Totes aquelles 'imperfeccions' del seu rostre que li desagradaven les ha perfilat per lluir una cara d'àngel. El llavi superior de la seva boca expressava una diferència en relació amb el llavi inferior, així que Irene Rosales va decidir posar remei a això a través d'una injecció d'àcid hialurònic per uns llavis perfectes.

 

També, la jove ha passat pel quiròfan per eliminar un embalum del seu nas que s'apreciava si la sevillana es col·locava de perfil. De la mateixa manera, va decidir acudir a un professional de la cirurgia estètica perquè li donessin unes «punxades al front i les celles per tenir la cara molt més il·luminada, més hidratada, me la noto perfecta», va revelar Irene en aquells moments.

 

El pit de la col·laboradora de televisió tampoc és natural. Després de donar a llum la seva segona filla, Ana, Irene assegura que l'aspecte del seu pit no era el que ella desitjava. Per tant, va realitzar una intervenció per millorar-lo i la col·laboradora ha assenyalat que no es penedeix de la seva decisió.

 

La nora de la cantant s'ha convertit en un àngel tant per dins com per fora. Si alguna cosa crida l'atenció d'Irene als platós és la seva indubtable bellesa, però també la defensa implacable que fa del seu marit a la televisió alhora que posa una mica de pau en la guerra familiar.


Comentaris

envia el comentari