Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban ho confessa: els partits polítics que no ha votat ni votarà mai

La col·laboradora no té objeccions a parlar de les seves preferències ideològiques

Belén Esteban és una dona preocupada per l'actualitat política i una tertuliana sense pèls a la llengua. Així, sota aquesta premissa, no és d'estranyar que la 'Princesa del poble' no dubti a l'hora de parlar de les seves preferències polítiques.

Fins i tot, ha arribat a revelar la seva intenció de vot en alguna ocasió i ha manifestat el seu rebuig públic, tot i que també el seu suport a diversos partits i dirigents polítics.

Belén Esteban, farta dels polítics per la gestió de la pandèmia

Ara més que mai, Belén Esteban està ficada de plena en l'actualitat política, i és que la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha vist especialment immersa en aquest tema arran de la pandèmia del Coronavirus. La de Paracuellos s'ha mostrat públicament molt decebuda amb la classe política en general, a la qual va acusar de no estar a l'altura en una situació de crisi mundial com l'actual.

«Em sento avergonyida de tots els polítics d'aquest país. Em queia la cara de vergonya per les seves baralles al Congrés. Per una puta vegada a la vida hauríeu d'haver estat units. Ha sigut de vergonya. El Congrés dels Diputats ha estat un pati de col·legi», va assenyalar la col·laboradora fa un temps. Sense anar més lluny, el seu retorn a Telecinco després de l'aïllament a casa durant els pitjors mesos de la pandèmia, va estar eclipsat per la tremenda baralla política que va tenir amb Jorge Javier Vázquez.

El presentador català va acabar abandonant el plató després d'esclatar contra Belén Esteban, qui va ser molt crítica amb els polítics en general i amb el govern de Pedro Sánchez en particular per la seva gestió de la pandèmia. «No ha estat a l'altura. Si governessin altres ho diria igual», va aclarir la col·laboradora en un intent de deixar clar que la seva crítica cap a la gestió del govern de Pedro Sánchez era objectiva i no estava entelada per qüestions ideològiques.

Les preferències polítiques de Belén Esteban: els partits als quals és afí

A més, durant aquest passat estiu hem vist a la tertuliana molt indignada per l'absència de mesures de seguretat davant el Coronavirus a l'aeroport de Madrid Barajas. Les càmeres van enxampar a Belén Esteban tornant de les seves vacances de Tenerife molt molesta per la manca de control i vigilància a l'entrada de la capital, unes paraules que van transcendir a la política i van ser compartides pel vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado.

«Belén Esteban té raó. No cal ser ni d'esquerres ni de dretes per adonar-se que les mesures de seguretat de Barajas són d'acudit. Ens hi juguem molt», va escriure Ignacio Aguado al seu compte de Twitter.

A jutjar per les paraules del polític de Ciutadans, podríem pensar que Belén Esteban és afí a l'esquerra política. No obstant això, cal destacar que en nombroses ocasions la col·laboradora ha mostrat el seu suport públic al partit que forma part Ignacio Aguado.

Els partits polítics als quals Belén Esteban mai votaria: Vox i Podemos

En diverses ocasions, Belén Esteban s'ha posicionat a favor del partit taronja, mostrant la seva simpatia cap a l'exlíder del partit, Albert Rivera, a qui va arribar a votar durant unes eleccions. I és que la col·laboradora ha donat la seva confiança a diversos partits polítics que l'han anat decebent.

«Jo he votat a socialistes, PP i Ciutadans. Jo vull per al meu país una persona que em doni confiança. Tant me fa de quin partit sigui», va confessar la tertuliana en el seu retorn a Telecinco abans de la baralla amb Javier Vázquez. Tot i que la tertuliana es considera vot indecís perquè no té confiança cega en cap partit, sí que té clar a quins partits mai votarà.

«A Podemos i a Vox, mai. I m'és igual que em critiquin a les xarxes socials», va revelar la col·laboradora en aquella mateixa entrevista. Sembla que la de Paracuellos no té una ideologia política molt clara, però no vol saber res de l'esquerra més radical que rebutja la monarquia espanyola (una institució que la tertuliana sempre ha defensat) ni de la ultradreta.