Primer pla d'Almudena Cid

Almudena Cid fa una confessió que perjudica la imatge de Christian Gálvez

Almudena Cid ha parlat sense embuts

Almudena Cid ha concedit una entrevista a Cadena Ser en què ha parlat de com es troba actualment i de com ho va passar després de la ruptura. Després de més de deu anys casats i quinze de relació, Almudena Cid va parlar i ho va explicar tot tal com ho va sentir. Aquesta entrevista era molt esperada atès que, malgrat que la ruptura es va ocasionar a finals del 2021, la gimnasta encara  no s'havia pronunciat sobre el tema.

Almudena Cid explica com ho va passar després de la ruptura amb el presentador

Una ruptura mai és fàcil,  menys si un dels dos no hi està d'acord i encara menys si no s'ho espera. Així ho va relatar Almudena Cid, atès que va assegurar que ella no s'ho esperava. «Potser vaig idealitzar el que jo creia que era aquesta relació, però tinc clar que em va confondre a mi i a tot el meu entorn, va ser com una bomba».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fotomuntatge de Christian Gálvez parlant per telèfon i Almudena Cid plorant.
Almudena Cid ha confessat que no s'esperava la ruptura amb Gálvez | CatalunyaDiari

La gimnasta reconeix que no sabia com afrontar-ho. «Com que sempre havia estat forta i no acostumava a demanar ajuda a ningú, em vaig quedar una mica sola amb una situació delicada i és obvi que no estava preparada per fer-ho. És com si prepares un casament i, sense saber per què, no apareix el nuvi i et quedes aquí amb tots els obsequis per als convidats sense repartir».

Devastada, així es va sentir Almudena Cid després de més de quinze anys de relació amb qui ella considerava la seva mitja taronja. De fet, ha confessat que en aquells moments «em van passar opcions terribles pel cap». De la mateixa manera, assegura que "la línia de la depressió és tan complexa que cal anar amb compte perquè la pots passar. S'ha de legitimar el dolor de l'altre».

Almudena Cid assegura que ja és una dona nova i renovada

Tot i això, amb teràpia i amb l'experiència d'haver explicat el seu dolor en un llibre, Almudena Cid agraeix que ja és una dona nova. «Crec que ja ho he superat, però ha estat un any molt complicat en l'aspecte personal, el pitjor de la meva vida. Escriure m'ha servit de teràpia, per ordenar-me, col·locar les coses al seu lloc i moltes coses més».

Primer pla d'Almudena Cid ben somrient a un 'photocall'
Almudena Cid es veu renovada gràcies a la teràpia i al procés d'escriure el seu llibre | GTRES

Explica que ha fet «teràpia vigilada perquè és una cosa que sempre m'ha interessat i he de dir que m'ha ajudat molt. Per descomptat, escriure el llibre m'ha anat molt bé i això de fer teatre també».

A més, ara, després d'haver passat per aquesta mala ratxa, explica que està preparada per cuidar-se ella mateixa. «Em va afectar fins i tot quant a la situació física, perquè vaig perdre molts quilos, no em vull tornar a veure així. Cal menjar, dormir i respirar».

De la mateixa manera, la gimnasta ha assegurat que ara es donarà el seu lloc, cosa que abans, potser, no va saber fer. «Crec que sí que estic llesta per a noves relacions, però ara la prioritat soc jo i potser a l'altra persona no li donaria el seu lloc».

Ara, per acabar de superar aquest sotrac, ha pres una important decisió pel que fa al seu camí personal. «M'he sentit una mica en terra de ningú i volia tornar a la meva terra. Ara tinc clar que tornaré a Vitòria per estar amb la meva gent, amb la meva família, amb els meus amics».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!