Foto de Nacho Palau

Nacho Palau: Les imatges que demostren de qui està enamorat

Nacho Palau ha resolt tots els dubtes sobre la seva situació sentimental actual

Nacho Palau ha patit un càncer de pulmó que ha suposat un autèntic cop a la seva vida. Aquesta greu malaltia li ha llençat per terra els plans i li ha fet afrontar una situació realment complicada. Tot i això, a Nacho la malaltia li ha donat una cosa bona: llimar asprors amb el seu ex, Miguel Bosé.

Una 'reconciliació' que, unida a problemes amb el seu xicot, ha suscitat tota mena de rumors. En concret, Nacho Palau ha pogut veure com molts mitjans han afirmat que cada cop estava més a prop de la seva exparella i més lluny del seu company sentimental. Especulacions que ara s'han aclarit del tot. I és que fonts properes al seu entorn han deixat clar que hi ha hagut unes instantànies que no deixen cap mena de dubte.

Nacho Palau ha aclarit les especulacions

Nacho Palau va revelar a 'Supervivientes' que tenia parella. Així va ser com vam conèixer Christian Villela, que ha estat el seu gran suport des del moment en què li van diagnosticar un càncer. No obstant això, la relació, per diferents circumstàncies, ha patit una crisi que va fer sospitar que podria acabar en ruptura.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'escultor va veure que en aquell moment complicat amb el seu noi va haver de marxar a Xile per la mort d'un familiar. I això els ha fet reflexionar a tots dos. Encara que el que estiguessin separats i que Palau apropés postures amb Miguel va fer creure que es podria produir la separació definitiva.

Tot i això, ara hem conegut la veritat i que és que Nacho Palau i la seva parella segueixen junts i feliços. Pel que sembla, segons ha revelat el diari El Español , després de tres mesos a la seva terra natal, Christian ha tornat al nostre país. Ho ha fet per tornar al costat d'ell i per continuar gaudint de la seva vida en comú a Chelva.

Aquest mitjà ha publicat a més que els fills del valencià s'han alegrat moltíssim de la tornada de l'amor del pare. Li tenen un enorme afecte, doncs, entre altres coses, ell va ser el que se'n va encarregar mentre aquell participava a 'Supervivientes'. I també s'ha mostrat molt feliç per aquest retorn la sogra.

Tots estan contents i, segons una font de l'entorn de la parella que ha parlat, «els enamorats han llimat tota aspror. Han sabut superar aquest mal moment en el seu amor».

Cristian Villela
Nacho Palau torna a somriure al costat del seu xicot. | CRISTIAN VILLELA NAZAL @CRISTIANVILLELANAZAL

Nacho Palau ha tornat a somriure

Nacho Palau està feliç perquè la seva relació sentimental ha superat la crisi i segueix endavant. Però també ho està perquè ha aconseguit vèncer la malaltia. Fa uns dies el donava a conèixer al programa 'Déjate Querer' i ara ha fet el mateix a les seves xarxes socials.

Palau ha pujat una fotografia somrient al seu Instagrami juntament amb la mateixa ha escrit: «Que sí, que estic curat».  Així mateix, ha agraït a tothom les mostres d'afecte que ha estat rebent i n'ha deixat clar la plenitud. Ha exposat que va agafant forces i que ben aviat començarà a emprendre projectes i a fer tot allò que desitja.

Aquesta confessió, com es podia imaginar, ha generat que Nacho Palau rebi molts missatges de felicitació de companys i amics. Aquest seria el cas, per exemple, de Lara Álvarez, que li ha dit: «Ai, Nacho! Quina felicitat!».

També s'hi han sumat a aquests, fans, que li han deixat comentaris com «La millor notícia sens dubte. Ara a gaudir de la vida», «M'alegro un munt» i «Ole, ole i ole, enhorabona. Et queda molta vida per viure i gaudir».

Nacho Palau al plató de 'Déjate querer'
Nacho Palau ha aconseguit redreçar-se, després dels cops que li ha donat la vida. | Mediaset