Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Íñigo Onieva

Es revela un fet sorprenent sobre Íñigo Onieva, el promès de Tamara Falcó

Íñigo aconsegueix el perdó després de la seva infidelitat

Una de les notícies que ens ha deixat a tots més sorpresos és el retorn d'Íñigo Onieva amb la filla d'Isabel Preysler. Després de la ruptura mediàtica de l'any passat, han decidit deixar enrere el passat i tornar més forts que mai.

La relació sempre ha estat al punt de mira a causa dels rumors d'infidelitat per part d'ell. També són recurrents els comentaris sobre la mala relació que tenen Carolina Molas i Isabel Preysler, les mares dels enamorats, que són els seus grans pilars. L'ull públic es pregunta com serà la relació entre Tamara i la sogra, ara que s'han reconciliat, i si hi haurà rivalitat o no entre les consogres.

L'edat d'Íñigo Onieva

El nom d'Íñigo era inexistent per als mitjans de comunicació fins que va sortir a la llum que mantenia una relació sentimental amb Tamara Falcó, filla d'Isabel Preysler.

Íñigo va estudiar Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial a la Universitat Antonio de Nebrija i, després, dos màsters, un a Itàlia i un altre al Regne Unit. Íñigo està clarament molt qualificat i avui dia: és dissenyador de cotxes i cap de la discoteca Lula The Club a la Gran Via de Madrid. El seu local va tenir una gran inauguració amb convidats com ara Kiko Matamoros, Madame de Rosa o Marta López Álamo.

Íñigo és força actiu a les seves xarxes socials, sobretot a Instagram, i al seu perfil comparteix el seu gust pel menjar i l'alta cuina. A més, és un apassionat dels viatges i, sempre que pot, fa una escapadeta per desconnectar. En els darrers mesos, ha estat als Estats Units, al Líban, a Turquia i al Brasil.

Tot i que a primera vista sembla que la parella té la mateixa edat, en realitat Íñigo és el més jove de tots dos. Té actualment 33 anys, amb la qual cosa és vuit anys menor que la seva xicota. Tot i això, la diferència d'edat entre la marquesa de Griñón i Íñigo no sembla afectar la parella, ja que comparteixen moltes aficions i adoren passar temps l'un amb l'altre.

Tamara Falcó
Tamara va anunciar que es casarien amb una emotiva publicació a Instagram. | INSTAGRAM

Íñigo Onieva i Tamara Falcó: la seva història

La seva relació es va fer oficial el novembre de 2020, quan van sortir a la llum unes imatges de la parella passejant pels carrers de Madrid. Es van conèixer a través d'Álvaro Falcó, perquè era el millor amic d'Íñigo. Tamara va anunciar que es casarien amb una emotiva publicació a Instagram on declarava que era «la dona més afortunada del món», però la seva felicitat va durar molt poc.

48 hores després de l'anunci, es va filtrar un vídeo on es veia Íñigo fent un petó a una altra dona durant el festival Burning Man 2022, als Estats Units. La filla d'Isabel Preysler es va sentir completament enganyada i va eliminar la publicació que dies abans havia publicat amb tanta emoció. Ràpidament, les xarxes socials van esclatar amb una infinitat de comentaris respecte als fets i la ruptura va passar a estar en ple focus mediàtic.

La marquesa de Griñón va decidir tallar en sec i es va refugiar a casa de la seva mare per reflexionar i veure quin seria el seu pròxim pas. En una entrevista per a 'Sálvame', quan li van preguntar si sabia alguna cosa sobre les infidelitats d'Onieva, va respondre: «Jo ho he dit mil vegades, si hagués sabut una miqueta de tot això, no hauríem arribat fins a aquest punt. Al final estic contenta perquè confio en Déu, si això ha passat, és per alguna cosa, això només pot anar per bé».

Fotomuntatge de Tamara Falcó i captura del vídeo en què Íñigo Onieva fa un petó a una altra noia
íñigo Onieva li va donar el pitjor disgust a la seva promesa. | GTRES - EDATV

En altres declaracions va assegurar que no perdonaria mai unes banyes; per més que Íñigo li supliqués tornar, per més que ho volgués, aquest acte per a ella era simplement imperdonable. Per això, ens va sorprendre a tots en llegir una exclusiva a la revista ¡Hola!: «Tamara Falcó i Íñigo s'han reconciliat», així es confirmava un rumor que sentíem ja des de Nadal.

La periodista Mamen Sánchez va dir: «Ens expliquen que tots dos estan feliços i molt il·lusionats, que fer les paus ha estat com un 'miracle nadalenc' i que, en aquest cas, al contrari del refrany, segones parts sí que són bones. Millors, si és possible, que les primeres». Resulta que la parella va decidir mantenir una relació cordial i va restablir la comunicació a través de missatges, fins que Tamara va proposar a Íñigo anar junts a la missa del gall, el 24 de desembre.

Una cosa va portar a l'altra i Tamara i Íñigo van acabar reconciliant-se i van passar la nit de Cap d'Any junts a casa d'Isabel Preysler. En els últims mesos, Tamara Falcó i Íñigo Onieva s'han mostrat al públic relaxats i llestos per donar-se una segona oportunitat. Malgrat la seva polèmica ruptura, sembla que aviat sonaran les campanes de boda.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!