Foto de Chayo Mohedano

Chayo Mohedano fa un anunci molt seriós: «Aquí teniu el maltractador»

Chayo Mohedano fa un pas endavant i explica la seva veritat

Chayo Mohedano ha trobat a les xarxes socials la seva manera de venjar-se i treure a la llum l'assetjament que diu haver patit durant anys. L'objectiu de la seva malvolença és 'Sálvame' i La fábrica de la tele en general, i les crítiques més grans es concentren en un col·laborador de l'espai vespertí.

La filla de Rosa Benito i Amador Mohedano s'ha aixecat aquest matí amb ganes de continuar la denúncia pública i el seu Twitter treia fum: ha publicat un missatge acusant directament de «maltractador» un tertulià amb qui té una guerra oberta des de fa anys.

Chayo Mohedano assenyala la persona que, suposadament, l'ha maltractada

Fa temps que Chayo Mohedano va decidir allunyar-se de la televisió per centrar-se en la seva carrera musical. Durant anys va ser una més del clan Jurado que es feia un lloc a la pantalla petita a costa del cognom de La más grande.

Tanmateix, amb el pas del temps, va decidir seguir els passos de la seva tieta i dedicar-se completament a la seva passió per la música. Els seus intents d'emular la gran Rocío Jurado van ser objecte de debat a nombrosos platós de televisió. També de mofa, sobretot entre els col·laboradors de 'Sálvame' que, durant la gira pels pobles, van seguir molt de prop les actuacions de Chayo.

Primer pla de Chayo Mohedano somrient
Chayo assenyala la persona que, suposadament, l'ha maltractada. | GTRES

Per a la filla de Rosa, això només va aconseguir perjudicar la seva carrera musical, ja que la publicitat dels seus bolos que feien al plató va ser molt negativa. A poc a poc, va anar naixent entre Rosario i 'Sálvame' un enfrontament on Kiko Hernández encapçalava la guerra mediàtica.

Com a resposta, la cantant va demandar la productora per «maltractament mediàtic, psicològic, personal i laboral», la sentència de la qual encara està pendent. Mentrestant, Chayo ha contraatacat acusant directament Hernández de «maltractador»: «Aquí teniu el maltractador públic número u!!. Premiat per maltractar i en horari infantil cada dia durant més de 10 anys. Sort que tinc professionalitat i ho vaig poder superar».

Rosario acompanya les seves paraules amb un fragment que un dels seus seguidors compartia on se sent Kiko criticar-la a 'Sálvame'. Per a ella, es tracta d'una prova més de les moltes que diu que ha aportat, on és víctima d'aquest «assetjament mediàtic» que va denunciar.

Chayo Mohedano vol fer justícia

Chayo no pensa parar fins que la justícia li doni la raó i aconsegueixi que la productora de 'Sálvame' i el col·laborador siguin sentenciats. Des de fa anys, ha dedicat part de la seva vida a compartir les vexacions públiques de què ha estat víctima per donar visibilitat a la seva situació.

Tanmateix, els seus fans no sempre li han donat suport. La seva darrera publicació ha generat un debat on l'adverteixen de les conseqüències d'haver acusat Kiko de «maltractador». «Hauria de denunciar-te», li ha respost una seguidora.

Primer pla de Rosario (Chayo) Mohedano
Les accions de Chayo podrien tenir greus conseqüències. | GTRES

Qui sí que li ha donat suport ha estat el paparazzi Miguel Temprano, que durant un temps va estar col·laborant a 'Sálvame'. El fotògraf s'ha aliat amb la filla d'Amador en la seva lluita i li donava forces per continuar denunciant Kiko. «A cada porc li ve el seu sant Martí. Gràcies a Déu la cadena farà neteja i es quedaran sense suports, sols i carregats. Petons i enhorabona per la teva capacitat d'aguantar aquest i altres», escrivia.

De moment, la guerra continua oberta encara que Chayo no ha trobat rèplica del col·laborador, almenys de manera pública. Mentre la justícia segueix el seu camí, Rosario segueix els passos de la seva mare en la lluita contra 'Sálvame' i La fábrica de la tele. Veurem si aquesta última acusació de l'artista se li acaba tornant en contra i finalment és ella la demandada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!