Imatge de Belén Esteban

Belén Esteban ja no pot amagar-se: confirmen la seva sorprenent notícia

Belén Esteban no s'ho esperava

Belén Esteban ja no ho pot amagar i molt menys després que 'Sálvame' desvetllés en directe una inesperada notícia. I és que tot apunta que el programa té en poder seu unes compromeses imatges de 'la princesa del poble'.

No hi ha cap dubte que aquests dies han estat especialment difícils per a la col·laboradora de televisió. El cap de setmana passat, es va celebrar a Maspalomas el seu esperat carnaval i, com era d'esperar, Anabel Pantoja i la de Paracuellos no se'l van voler perdre per res al món.

Però el que va començar sent un viatge de diversió i amics, s'ha convertit en un autèntic maldecap per a Belén Esteban i l'exsupervivent.

Primer pla de Belén Esteban amb un somriure
Belén Esteban ha estat enxampada | GTRES

I és que només posar un peu a Madrid, els rumors sobre un possible acostament sentimental entre la influencer i Aransahi, un jove esportista de 35 anys, no van trigar a aparèixer.

Ara, Belén Esteban s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades després de sortir a la llum unes inesperades imatges que demostrarien com va ser de intensa la seva escapada a les Illes Canàries.

Belén Esteban explica la veritat

A Belén Esteban no li ha quedat cap altra opció que donar tota mena d'explicacions davant dels companys de feina. I és que les últimes imatges que ha mostrat aquest programa de 'La Fábrica de la Tele' han deixat al descobert tota la veritat.

Després de conèixer tots els detalls de la seva festa de disfresses i de tota la polèmica que s'ha generat al voltant del suposat afer del seu "gordi", ha sortit a la llum un revelador vídeo.

Foto de Belén Esteban i Anabel Pantoja.
Belén Esteban pateix les conseqüències del seu darrer viatge | CatalunyaDiari

I és que tot apunta que ha estat un cap de setmana molt esgotador per a Belén Esteban i l'equip de 'Sálvame' té les proves definitives.

Durant l'última emissió d'aquest format de Telecinco, Terelu Campos ha assegurat davant de tota l'audiència que un dels seus companys s'ha adormit al lloc de treball.

«Ni Pilar Vidal ni Kiko Matamoros han estat qui s'ha adormit a plató durant l'emissió de 'Sálvame' en directe», ha assegurat la companya de Belén Esteban.

Però abans d'emetre les proves, la guanyadora de 'GH VIP 3' no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de confessar que, perfectament, s'hi podrien referir: «Jo també m'he adormit».

«Podríem ser qualsevol», li ha respost la presentadora, abans que Belén Esteban assegurés que és ella perquè va agafar Miguel Frigenti quan l'estava gravant.

Al vídeo, l'equip d'edició ha recopilat alguns dels moments més divertits viscuts dins de les instal·lacions de Mediaset España. Tot i que tots els focus s'han posat directament sobre la de Paracuellos.

I és que mentre que la resta dels seus companys miraven atents les imatges que s'estaven emetent aquell dia, Belén Esteban va aprofitar l'ocasió per fer una becaineta quan, suposadament, les càmeres no l'estaven gravant.

Belén Esteban s'adorm al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban s'adorm al plató de 'Sálvame' | Mediaset

Després de mostrar les proves, a la tertuliana no n'ha quedat cap altra que explicar el que va passar en realitat. «Jo ho reconec. És veritat que ahir em vaig fer una becaineta, perquè vaig arribar tan rebentada dels carnavals que em vaig quedar adormida», ha assegurat, sense embuts.

Però Belén Esteban no és l'única col·laboradora de 'Sálvame' que s'ha quedat adormida durant alguna de les emissions. I és que tal com hem pogut veure en aquest vídeo recopilatori, diversos dels seus companys també han caigut a la temptació.

La migdiada més sonada i comentada és, sens dubte, la de Pilar Vidal. I és que en una de les primeres intervencions en aquest format, les càmeres van captar la comunicadora descansant la vista en ple directe.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!