Muntatge de Rocío Carrasco i Laura Fa

Exclusiva: A Laura Fa no li importa la llei i continua creient Rocío Carrasco

Laura Fa va canviar d'opinió en sentir-la

Laura Fa sempre ha estat una de les periodistes i col·laboradores de Telecincoque més crèdula ha estat amb el discurs de Rocío Carrasco. Ara que fa dos anys que la filla de Rocío Jurado s'assegués públicament per explicar la seva veritat, la catalana ha parlat amb aquest diari per fer un balanç de tot allò que ha suposat per a ella aquesta aventura professional.

«Veure Rocío Carrasco a TVE em va semblar perfecte. El seu exemple em sembla superdidàctic», ha començat dient, assegurant que no entén les crítiques pel fet que estigués present en una televisió pública pel Dia Internacional de la Dona: «És un testimoni més i que hi hagi una sentència o no per a mi és zero important i ho he dit moltes vegades. Em sembla un testimoni molt vàlid, tant per a la tele pública, per a la privada o per a un pati de veïns».

La comunicadora catalana recorda com va viure el dia que es va anunciar el tràiler de 'Rocío: explicar la verdad para seguir viva' al plató de 'Sálvame', amb Antonio David present: «Recordo que el tenia al costat, sí… Recordo perfectament que jo no sabia de què anava el tema, i ja sabeu que jo vaig ser de les que va canviar d'opinió, però recordo que ell va fer un comentari desafortunat (el famós 'quant li han pagat?') i jo li vaig dir que no fos per aquí, per ajudar-lo».

Antonio David Flores
Al principi, la catalana va intentar ajudar Antonio David Flores. | GTRES

Va ser per a la Laura Fa una època complicada, televisivament parlant, a causa de la polarització d'aquest tema? La veritat és que, lluny d'haver-ho passat malament en determinats moments, la periodista catalana assegura el següent: «Per mi, no. A mi em va encantar el tema perquè, a més, no m'ho vaig prendre gaire personal. Professionalment, em va semblar molt intens i enriquidor, de manera que a mi em va sumar moltíssim».

Per concloure, la comunicadora de Badalona mira enrere i explica tot allò que ha après arran d'aquests dos anys: «Jo crec que amb tot això hem après molt, per bé, per mal i per regular. M'al·lucina que ja hagin passat dos anys i jo, personalment, he après moltíssimes coses que no controlava. Crec que com a societat hem guanyat i hem perdut en l'aspecte del món dels 'haters', perquè tant a un costat com a l'altre és insuportable i inaguantable, però hem guanyat una visió per al món del cor que abans no teníem».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!