Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.

Andrea Janeiro descobreix que Jesulín va de debò: no hi ha marxa enrere

Andrea Janeiro confirma els rumors

Andrea Janeiro acaba de veure confirmades totes les seves sospites sobre el seu pare. La filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique té més que assumida la fama dels progenitors i entén l'expectació que aixequen. Per això, intuïa que el torero podria tornar a participar en un dels concursos més populars de la televisió.

Andrea ja va veure com Jesulín s'enfrontava a 'El Desafío' d'Antena 3 i ara acaba de conèixer un nou projecte televisiu. La notícia l'han confirmada diversos mitjans i ara la noia té una nova oportunitat de veure el seu pare a la pantalla petita.

Andrea Janeiro sap que el seu pare ja ho ha decidit

Andrea Janeiro ha demostrat que té el control de la seva vida i que els seus èxits no tenen res a veure amb la fama dels seus pares. Al seu dia va decidir ser anònima i, per això, va advertir a Belén i a Jesulín que el seu nom no hauria de sortir mai en un mitjà de comunicació.

Mentre ella es guanya la vida a Los Angeles, els seus pares intenten fer el mateix a Espanya: Belén Esteban exercint de col·laboradora a 'Sálvame' i l'extorero participant en diversos programes de la televisió. Si fa uns mesos el vam veure a Antena 3 a 'El Desafío', ara el marit de María José Campanario fa el salt a TVE. Concretament, a 'Masterchef Celebrity', que ja prepara la nova edició plena de famosos.

Jesulín de Ubrique
El pare d'Andrea participarà en 'Masterchef Celebrity'. | Europa Press

Aquesta vegada, els fogons més famosos de la televisió donaran la benvinguda al pare d'Andrea. Una participació que ja està confirmada i que promet grans moments. A més, una de les novetats és que el concurs culinari s'emetrà dues vegades per setmana, per la qual cosa la noia podrà veure més sovint el seu pare.

Per aquesta participació, Jesulín s'embutxacarà una xifra substanciosa que podria haver augmentat si hagués acceptat algunes condicions. Tanmateix, el torero sap que hi ha certs límits que no està disposat a passar i, per això, ha vetat qualsevol menció a Belén. Durant el concurs, el pare d'Andrea no vol ni sentir parlar de la mare de la seva filla gran ni que se'n facin mencions. La gran incògnita resideix en si la seva primogènita anirà a donar-li suport en la seva nova aventura.

Andrea Janeiro podria assistir al concurs

Andrea va decidir no sortir a la pantalla petita i mantenir així el seu anonimat. Quan Jesulín va estar a 'El Desafío', la seva dona i la seva filla Julia van estar presents. Es va rumorejar que la filla de Belén també va assistir-hi, encara que si escau va optar per estar darrere de les càmeres.

En aquesta ocasió, es podria repetir aquesta visita, malgrat que els espectadors no en siguin plenament conscients. Fa mesos que la relació entre pare i filla sembla que va molt bé, encara que la negativa de sortir al seu documental hauria pogut crear alguna esquerda.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro podria anar al plató per donar suport al seu pare. | Catalunya Diari

Atès que no es parla d'Andrea, no se sap en quin punt es troba el seu acostament amb Jesulín. Ara bé, el que sembla estar clar és que la jove li ha perdonat tots els anys que no en va estar pendent. Almenys és el que es desprèn de la seva estada al plató d'Antena 3 patint de debò davant les proves de Jesulín.

Ara, podria repetir i veure en primera persona els dots culinaris del seu progenitor, cosa que suposarà un gran suport per a ell. Tot dependrà de si la seva feina a Los Angeles li permet viatjar a Espanya. Recordem que Andrea s'ha llaurat un futur professional després d'aprovar amb matrícula els estudis de Comunicació Audiovisual en una prestigiosa universitat del Regne Unit.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!