Imatge de Chelo García Cortés

Chelo García-Cortés, enfonsada: les tres raons per les quals ha tocat fons

Chelo García-Cortés s'enfronta a un moment molt complicat de la seva vida

Chelo García-Cortés passa per un delicat moment de la seva vida, diverses són les circumstàncies que estarien afectant la periodista alhora.

Fa pocs dies va anar per última vegada a 'Sálvame' abans de ser operada, una intervenció que la mantindrà apartada de la televisió durant uns quants mesos. Tot i això, no són els seus problemes de salut l'únic que preocupa a Chelo i això ha fet que el seu estat d'ànim estigui al límit.

García-Cortés passarà per quiròfan dimecres que ve. I és que la periodista es va sotmetre a un tractament per a la rigidesa articular per evitar l'operació de maluc, una intervenció a conseqüència d'un incident succeït el mes de maig passat després de patir una caiguda en ple directe durant la 'Sálvame Fashion Week'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Chelo García Cortés a 'Sálvame'
Chelo García-Cortés va caure a terra a la 'Sálvame Fashion Week' | TELECINCO

 

Chelo va patir una caiguda en directe que li ha provocat molts problemes de salut

En aquell moment van avisar els serveis mèdics de Mediaset perquè l'atenguessin davant del dolor que presentava i posteriorment van trucar a una ambulància. El diagnòstic va ser clar, la col·laboradora s'havia trencat el radi i el canell. Chelo va ser operada del braç i va passar tres mesos a casa seva.

Ara, només queden uns dies per la seva pròxima intervenció en què li substituiran l'os del maluc per una pròtesi de titani i els seus companys han volgut acomiadar-la en ambulància. De nou, la periodista s'enfronta a diverses setmanes en què no podrà assistir al seu lloc de treball. L'orensana, de 71 anys, no sap si tornarà a col·laborar a 'Sálvame'.

Imatge de Chelo García-Cortés sortint de l'hospital.
Chelo García-Cortés va ser operada del radi després de caure a plató | Europa Press

Els rumors que el programa presentat per, entre d'altres, Jorge Javier Vázquez, desaparegui de la graella de Telecinco tenen Chelo intranquil·la.

La col·laboradora té un important deute amb Hisenda que després de diversos anys no ha aconseguit liquidar. Tot i comptar amb una edat per estar jubilada necessita continuar treballant per fer front a les seves despeses.

Gràcies a la seva participació a 'Supervivientes', Chelo va reduir el deute d'1,4 milions d'euros un 30%. Però, mensualment, li descompten el 70% de la seva nòmina de Mediaset, cosa que li ha provocat no pocs problemes econòmics.

La seva dona, Marta Roca Carbonell , no treballa des de fa temps i no compta amb ingressos per poder fer front a les despeses de l'economia familiar.

Imatge de Chelo García Cortés amb la seva parella, Marta Roca
La parella de Chelo García-Cortés no trebala des de fa temps | GTRES

 

García-Cortés tem no poder tornar a treballar a 'Sálvame'

El que és segur és que la periodista té al davant uns quants mesos, entre dos i quatre, de convalescència, cosa que li suposarà menys ingressos. La seva intenció és reincorporar-se tan aviat com pugui tornar a caminar: «No cal descartar que fins i tot torni abans d'hora en cadira de rodes. És 'Sálvame', allà no és estrany que la gent vagi en cadira de rodes a treballar», expliquen fonts properes a Chelo.

Chelo no ha amagat mai el delicat moment econòmic que travessa, fins i tot s'ha emocionat en públic a l'hora de tractar el tema. «He estat més de vuit anys sense anar-me'n de vacances perquè no puc anar-me'n, no soc de pagar a terminis, però, com que visc a la platja, doncs he pogut trepitjar la sorra. Jo sempre me n'anava a l'octubre, al novembre, però des de fa molt no puc anar-me'n i no me'n vaig».

Imatge de Chelo García Cortés al plató de 'Sálvame'
Chelo García-Cortés no està contenta amb el seu treball a 'Sálvame' | MEDIASET

La situació que es presenta a Chelo a curt termini és complicada. La periodista, més enllà del tema econòmic, està descontenta amb el paper que exerceix a 'Sálvame'. Té poca projecció periodística i és un programa que explota el seu perfil de 'personatge'. Aquesta situació l'hauria portat a buscar feina fora del programa en què col·labora des del 2011.

García-Cortés hauria intentat treballar per a El programa de Ana Rosa diverses vegades. Recordem que Chelo va arribar a Mediaset com a un flamant fitxatge de 'Sálvame'. Ella era una de les col·laboradores estrella de 'Dónde estás corazón' , un programa produït per Ana Rosa Quintana a través de la seva anterior productora, Cuarzo.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!