Olga Moreno seriosa

Olga Moreno i les seves germanes prenen una decisió que pocs esperaven

Olga Moreno aconsegueix dur a terme el que havia estat planejant durant molt de temps

Olga Moreno, més enllà de la seva separació d'Antonio David Flores i dels seus desacords amb la seva filla, intenta passar pàgina. La malaguenya té molt bona relació amb la seva família, que li ha demostrat ser el seu suport més gran en els pitjors moments. Ara, Olga ha pres una decisió amb les seves germanes que té molt a veure amb un dels seus éssers més estimats.

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' es troba en un moment en què sembla haver trobat estabilitat emocional amb Agustín Etienne. Allunyada de la televisió, està totalment bolcada en la seva filla, fruit de la seva relació amb Antonio David Flores, i en la família. N'és una prova l'últim gest que ha pogut dur a terme comptant amb la complicitat de les seves germanes.

Es tractava de l'aniversari de la seva mare, Rosa Obrero. Just quan el rellotge marcava les 12 de la nit, l'Olga i les germanes van entrar per sorpresa a la seva habitació per sorprendre-la i felicitar-la. «Felicitats al més gran que tenim a la nostra vida», va escriure la dissenyadora al costat del vídeo en què es mostra la sorpresa que van fer a la seva mare.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Olga va passar per un dels pitjors moments de la seva vida quan a la seva mare li van diagnosticar un càncer, una malaltia que ja va passar fa 30 anys, però que va destrossar la família.

«El va superar, però em va marcar. Li van tallar un pit, però ella ens donava forces. És una dona molt alegre i plena de vida», explicava Olga en una entrevista l'any passat. "En aquesta etapa m'està ajudant moltíssim, però jo tampoc vull preocupar-la amb les meves coses».

Una celebració d'aniversari molt diferent de la de l'any passat

Precisament l'any passat, coincidint amb l'aniversari de la mare d'Olga Moreno, la dissenyadora va compartir també amb els seus seguidors aquesta data tan assenyalada.

Però, va ser una celebració que dista molt de la d'aquest any. Aleshores destacava la presència de David Flores, el fill de Rocío Carrasco i de la seva exparella, Antonio David Flores. El jove posava fent un petó a la mare de l'andalusa, fent gala així com estava d'unit a la família d'Olga.

Però, ara,la situació personal d'Olga Moreno ha canviat, i la seva relació amb els fills de la seva exparella també. Des del mes de gener, David Flores ja no viu amb la que va ser parella del seu pare i s'ha traslladat a Màlaga, on Antonio David hauria llogat un habitatge.

Segons va informar Diego Arrabal, Olga va decidir a finals de l'any passat que no podria viure amb el jove. Tot i l'estreta relació que va mantenir durant anys amb el fill de la seva exparella, Olga va decidir instal·lar-se a Madrid i canviar de rutina. Fins a aquell moment el fill de Rocío Carrasco havia residit amb ella durant els períodes en què no estava amb el seu pare.

David Flores i Olga Moreno
David Flores i Olga Moreno van tenir una relació molt estreta | MEDIASET

Moreno, doncs, va deixar enrere la seva relació amb l'exmarit de Rocío Carrasco. Qui fos el seu mànager en aquell moment, Agustín Etienne, la va acompanyar en el procés de divorci d'Antonio David Flores. Un vincle laboral i d'amistat que va donar pas a un idil·li que pocs podrien haver aventurat.

Olga Moreno està centrada en la seva filla Lola i en la seva parella Agustín Etienne

Olga i Agustín van confirmar la seva relació a finals de setembre del 2022, i des d'aquell moment han estat inseparables. Tots dos comparteixen el seu dia a dia a les xarxes i es dediquen mostres d'afecte contínues que comparteixen amb els seus seguidors.

Imatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno ben acaramel·lats
Olga Moreno ha refet la seva vida sentimental al costat d'Agustín Etienne | Instagram

Olga Moreno, malgrat no prodigar-se en mitjans de comunicació, sí que comparteix amb els seus seguidors moments com el seu dia a dia amb la seva parella i altres experiències. Recentment, ha publicat unes imatges en què mostra un canvi de 'look'. I és que l'andalusa ha deixat enrere la cabellera curta i l'ha transformat posant-se en mans dels perruquers d' Urus Extension.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!