Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz 'El Cordobés' confirma els darrers rumors sobre el seu pare

Manuel Díaz parla i confirma el moment actual que viu amb el seu pare

Després de dècades de lluita pública i judicial perquè Manuel Díaz aconseguís el reconeixement del seu pare, el moment d'unió que passa ara mateix sembla totalment impossible de creure. Pare i fill han recuperat la seva relació i viuen un moment d'unió meravellós on Benítez no es perd res del seu fill.

Ara mateix, Manuel Díaz 'El Cordobés' està molt centrat en la seva gira taurina de comiat amb magnificència. I quina millor manera d'acomiadar-se de la professió que li va donar tot i amb el seu pare al costat? En efecte, Benítez no es va perdre la primera correguda de comiat a Morón de la Frontera.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, 'El Cordobés' va estar molt atent amb els mitjans de comunicació, ja que el torero va arribar a confirmar els darrers rumors sobre el moment actual amb el seu pare: pare i fill estan més feliços que mai.

'Story' d'Alba Díaz alegrant-se pel retrobament del seu pare
'Story' d'Alba Díaz alegrant-se pel retrobament del seu pare | INSTAGRAM @ALBADIAZMARTIN

 

Manuel Díaz confirma la bona situació amb el seu pare

No ha de ser fàcil poder explicar la barreja de sentiments que està experimentat Manuel Díaz 'El Cordobés'.  El torero, amb 54 anys, ha decidit retirar-se de les arenes, ara que compta amb el suport del seu pare. Per a Manuel està sent molt emocionant aquest viatge que està emprenent. A més, ara fa poc, Manuel començava una gira taurina de comiat on els seus han estat molt presents.

Imatge de Manuel Díaz torejant
Manuel Díaz torejant durant la primera correguda de la seva última gira | GTRES

Sens dubte, ha estat un moment molt emotiu per a Manuel Díaz, ja que era la primera vegada que el seu pare hi era present. Les emocions i els sentiments estaven a flor de pell. Tot i això, el torero va aconseguir articular paraula amb els mitjans de comunicació que li van preguntar per la situació.

Les paraules de Manuel van ser molt aclaridores, i van confirmar els últims rumors sobre aquesta etapa tan bona que està vivint. «Doncs sí, la veritat és que estic molt feliç. Tant de bo que es pugui fer una tarda bonica per a tots», responia Manuel Díaz quan li preguntaven com es trobava.

D'aquesta manera, i a jutjar per la brillantor a la seva mirada, Manuel confirmava els sentiments d'amor i felicitat que sent ara mateix al costat de la figura del seu pare.

Foto de Manuel Díaz observant la foto amb el seu pare durant la roda de premsa oferida a l'espai Zenit
Manuel Díaz ho va dedicar al seu pare | EuropaPress

A més, Manuel Díaz va tenir molt a celebrar durant la seva primera correguda. Va aconseguir dues orelles i va dedicar el toro al seu pare. Tota la família era testimoni de la primera correguda de comiat d''El Cordobés'.

 

Manuel Díaz, amb el suport dels seus en el comiat

El torero haurà de pessigar-se cada dia en despertar-se per comprovar que no es troba en un somni. I és que 'El Cordobés' està vivint un dels moments més dolços de la seva vida, ara que compta amb el suport del seu pare.

El seu comiat de les arenes arriba en el moment exacte en què ha recuperat la relació amb el seu pare. Una cosa que, segons ell mateix va revelar, havia de passar així:

«Tot passa per alguna cosa i estic convençut que si jo no estigués torejant no m'hauria ajuntat amb el meu pare. Aquest és el moment, ja he tancat molts cicles de la meva vida i em queda acomiadar-me del toro davant del toro», revelava.

Des de la barrera, les càmeres van poder captar un pare orgullós, que a més va estar molt còmplice amb la dona de Díaz, Virginia Troconis . La bona sintonia en què es troben ara mateix va aconseguir emocionar 'El Cordobés' mentre el públic ovacionava la seva actuació.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!