Foto d'Irene Rosales

Irene Rosales, molt tocada després d'anunciar la mort d'un familiar especial

Irene Rosers profundament dolguda davant la mort d'un altre ésser estimat

Irene Rosales torna a passar pel dolorós tràngol d'acomiadar un dels seus éssers estimats. La dona de Kiko Rivera va perdre en menys de nou mesos la mare i el pare. Ara la sevillana ha de tornar a enfrontar-se al trist moment de dir adeu a una persona molt estimada per ella.

Irene Rosales va passar segurament pel pitjor dels moments de la seva vida quan va perdre amb molt poc temps de diferència els seus pares. Rosales sempre ha estat molt unida a la seva família i ells són el principal suport a la seva vida. Ara, la nora d'Isabel Pantoja torna a viure un altre moment complicat i ella mateixa ho ha volgut expressar a les xarxes socials.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales va perdre els pares en molt poc temps | GTRES

«Esgotador que la vida només t'ensenyi a força de pèrdues», són les paraules amb què ha compartit el seu sentir davant la mort de la seva tieta materna. Irene ha publicat una fotografia en què apareixen les dues germanes, la seva mare i la seva tieta, a la qual ha dedicat unes paraules emotives.

Irene ha dedicat unes paraules al seu familiar mort i als pares

«Tita, et trobaré a faltar moltíssim, sento una profunda tristesa per no tenir-vos, per no gaudir de vosaltres». Només hi ha una cosa que anima Irene en aquests durs moments: «L'únic consol és que ja esteu juntes les germanes. Quina injusta és la vida».

Irene Rosales acomiadant-se de la seva tieta
Irene Rosales s'ha acomiadat de la seva tia morta recentment | Instagram @irenerova24

També ha volgut dedicar unes paraules als pares, Manuel i Mayte. «Mami et penso i fa mal. Papi cuida-les. Us estimo amb bogeria». Fa poques setmanes, també al seu perfil d'Instagram, explicava com se sentia a l'estar pròxim l'aniversari de la mort dels pares. «Trobo a faltar tant els meus pares que només pensar-ho em fa mal l'ànima».

Irene Rosales segueix cercant l'estabilitat emocional i personal. En molt poc temps lainfluencer s'ha enfrontat a circumstàncies personals molt complicades que l'han afectat anímicament.

Irene Rosales
Irene Rosales ha perdut en poc temps els pares i la tieta materna | Gtres

La sevillana fa un temps que està apartada de la televisió. Però recentment va voler fer unes declaracions sobre les paraules que Jota Peleteiro va dedicar a Jessica Bueno, mare del primer fill de la seva parella. Irene té bones paraules i desitjos per a ella: «Que vagi tot molt bé i, si ella està feliç, doncs tots estem molt bé».

Pel que fa a l'exclusiva que la sogra, Isabel Pantoja, va donar a la revista Hola! Irene s'ha mostrat indiferent, fins i tot ha confessat que “no” l'ha llegit. La dona de Kiko Rivera no ha volgut fer cap declaració, posant en evidència la relació actual amb la mare del seu marit.

Fa pocs dies Irene va viatjar amb Kiko Rivera a Roma

Fa tan sols dues setmanes Irene viatjava amb el seu marit a Roma, una escapada de dos dies en què no els acompanyaven les filles. A la capital italiana van redescobrir els racons més bells de la ciutat eterna. Van visitar entre altres llocs el Colosseu i la Fontana de Trevi.

«Em fa molta il·lusió tornar a Roma», afirmava la sevillana. Kiko Rivera, per la seva banda, recordava que feia molt de temps que no viatjaven sense les nenes: «Peligroooo», feia broma a través del seu perfil a Instagram. Aquest ha estat el primer viatge que el fill d'Isabel Pantoja ha fet després de patir un ictus el mes d'octubre passat.

Ara Irene està en un moment en què s'ha de recolzar en les filles i el marit, Kiko Rivera. La pèrdua de la seva tieta fa que novament s'enfronti al duel de perdre un ésser estimat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!