Imatge de Gerard Piqué i Shakira.

L'entorn de Shakira filtra el secret ocult de la ruptura: Piqué, traït per la família

Es tracta de la primera persona que va sospitar de l'exfutbolista: massa vida nocturna

Shakira i Piqué semblaven la parella ideal. De sobte, però, tot va esclatar. El Te Felicito va ser el principi del final. Un final tan mediàtic com dantesc que va acabar amb Shakira carregant obertament contra la seva exsogra, l'actual parella de Gerard Piqué i, evidentment, també contra l'exfutbolista. 

Ara, la situació ja no té cap punt d'unió i és insostenible. Shakira vol marxar amb els seus fills a Miami en breu i, fins i tot, ja tindria fetes les maletes. L'estat de salut dels seus pares —la seva mare Nidia va ser ingressada divendres passat— fa que la cantant hagi reconsiderat de moment marxar l'1 d'abril. La seva intenció, això sí, continua sent la de marxar d'aquí ben poc, per la qual cosa no es descarta cap escenari. 

Gerard Piqué, traït per la família 

Tonino Mebarak és molt més que el germà de Shakira. És la seva ma dreta, és el seu chico para todo. L'ajuda, l'assessora i l'acompanya. Ho fa tot. I també, segons explica MujerHoy, va ser el primer de la família que va sospitar de Gerard Piqué

Imatge de Shakira i el seu germà Tonino al jutjat de Primera Instància i de Família Nº 18 de Barcelona
Tonino, a l'esquerra de Shakira, és l'home que l'acompanya en tot moment i l'ajuda en els moments més complicats. | EP

La publicació explica que Tonino, el germà de Shakira, va ser el primer de la família que va posar Gerard Piqué al centre de la diana. Sospitava, sobretot, de l'àmplia vida nocturna que tenia Piqué quan encara vivia amb Shakira, i dels horaris estranys que a vegades feia l'exfutbolista. 

Tonino, que aleshores no vivia a Barcelona, hauria estat la persona que hauria començat a parlar amb Shakira sobre els problemes que intuïa amb Piqué. I, amb la relació dinamitada, Tonino hauria viatjat fins a Barcelona per a instal·lar-s'hi definitivament i esdevenir part activa de les negociacions sobre el divorci entre la mediàtica parella. 

Tonino, al 100% amb Shakira

Tonino hi és per a tot. L'ajuda amb els tràmits amb els advocats i també és la persona que ajuda Shakira en els seus moments més complicats. El germà de l'artista la va ajudar, segons la publicació, quan van sortir a la llum les fotos de Lecturas que confirmaven que Piqué tenia una nova parella: Clara Chía

I ara, quan Shakira s'instal·li definitivament a Miami, Tonino també hi serà. Al seu costat, per ajudar-la. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!