Foto d'Almudena Cid somrient en un photocall.

Almudena Cid confirma la seva reconciliació amb Christian Gálvez

Almudena Cid ha explicat quina és la seva nova situació

Almudena Cid ha tingut molts problemes amb Christian Gálvez, i els seus seguidors sempre han lamentat que el seu matrimoni acabés tan malament. L'actriu ha fet un esforç i recentment ha confirmat que s'hi ha reconciliat: ja l'ha perdonat. Encara haurà de passar un temps perquè siguin amics, però de moment mantenen una relació més que cordial.

L'exgimnasta, segons informa el diari Nueva España, s'ha reconciliat amb el seu exmarit perquè no sap viure a la rancúnia. Ha decidit perdonar-lo, sap que és l'única manera de tirar endavant i de començar una nova etapa. Gràcies a l'esforç que ha fet ara, pot presumir de ser molt feliç, encara que no oblida que la separació ha estat tempestuosa.

Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid ha superat els fantasmes de passat | CatalunyaDiari

Almudena mai ha parlat amb la premsa sobre el seu procés de divorci, però s'han filtrat diverses informacions al respecte. Suposadament, l'antic líder de Pasapalabra va trencar d'un moment a l'altre amb ella, qui no s'esperava que tot s'acabés de sobte. És cert que estaven en crisi, però havia reformat la casa perquè tots dos volien arreglar la situació i ser feliços junts.

Almudena va passar de l'amor a l'odi i va convertir al seu ex en rival, però els seus sentiments actuals són altres. Ella mateixa ha parlat del tema i ha confirmat que s'han reconciliat, i potser d'aquí a uns mesos puguin ser amics. De moment, cadascú ha d'emprendre el seu camí i la sort és que no estan sols: tots dos s'han tornat a enamorar.

Cid ha explicat en primera persona com va aconseguir perdonar el presentador: ho va fer a sobre dels escenaris. Sempre que sortia a actuar s'adonava que rebien tant d'amor que era injust guardar rancúnia en el seu cor. El mitjà Nueva España, autor d'aquesta primícia, assegura que la reconciliació s'ha produït en el moment més oportú.

Almudena Cid ha trencat el silenci

Almudena ha concedit una entrevista que no tenia com a objectiu parlar del tema, però ella és tremendament generosa. Així que ha resolt els dubtes dels periodistes perquè deixin d'especular amb un tema que no fa bé ningú. No és cert que segueixi enfrontada a Christian, s'han reconciliat i està encantada.

Almudena Cid amb cara de sorpresa
Almudena Cid sempre ha estat igual d'amable i respectuosa | Europa Press

«El perdono, pujava a l'escenari i el perdonava cada nit, sí», respon quan el pregunten pels nous sentiments. El comunicador no va trigar a trobar l'amor i aquesta notícia va causar un gran impacte, però ara ella també està il·lusionada. No vol etiquetar la relació, encara que hi ha fotos que demostren que Gerardo Berodia l'està ajudant a somriure.

Cid ha pensat que el millor és perdonar Gálvez perquè no serveix de res viure ancorada en un mal record. Per aquest motiu ha parlat obertament del canvi que ha experimentat els darrers mesos.

«Em quedo en mi, que m'he oblidat molt els darrers anys. Quan vaig retirar-me vaig travessar una vulnerabilitat i em vaig oblidar de lluitar pel que jo volia. Un perdona i fa unes coses», ha declarat recentment.

Almudena Cid ha donat una lliçó a tothom

Almudena podria haver-se venjat del seu exmarit, però en el fons no oblida que ha estat casada més d'una dècada. No li ha perdut mai el respecte ni l'afecte, encara que sí que s'ha sentit decebuda. A més, hi ha qui insinua que va començar a sortir amb Patricia Pardo massa aviat.

Tanmateix, Cid en cap moment ha carregat contra ningú, només s'ha dedicat a centrar-se en la seva recuperació. Mentalment necessitava descansar i encaixar els canvis que estaven succeint a la seva vida.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp