Primer pla d'Almudena Cid amb cara de sorpresa

Almudena Cid s'atreveix a confirmar els últims rumors sobre Christian Gálvez

Almudena Cid impacta a tots sent contundent amb el seu ex

Almudena Cid ha passat un dolorós procés després que la seva vida es partís en dos quan el seu exmarit, Christian Gálvez, es va enamorar de la presentadora Patricia Pardo. Això sí, tot aquest procés va anar evolucionant i ara ha confirmat alguna cosa sobre el seu ex que diu moltes coses.

Almudena Cid ha passat un any realment complicat, però sap que gràcies a la família i al treball les penes van fent menys mal.

És cert que, anímicament, encara no s'ha recuperat del tot, però ja no té por de parlar d'un tema que li ha provocat molt de dolor. Però assumeix que ja és hora d'afrontar-lo com una dona adulta.

En les últimes hores, Almudena ha estat a la presentació de LaLliga Music Experience. L'exgimnasta s'ha emocionat en recordar l'etapa de la seva vida més feliç, encara que tallada de coll quan menys ho esperava.

Almudena Cid confirma que ha perdonat el seu exmarit

La veritat és que allò que més ha cridat l'atenció sobre les respostes que ha donat sobre el seu exmarit és que ha estat molt sincera. I ha confessat una cosa que mai no havia fet abans.

Fotomuntatge de les cares de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid ha vist que Christian Gálvez ha actuat de manera inesperada | Catalunya Diari

Li han qüestionat si ha perdonat Christian Gálvez després de tot el temps que ha passat després de la ruptura. I la resposta d'Almudena Cid no ha deixat indiferent els reporters que hi han parlat al photocall de l'esdeveniment.

«Sí, ho he perdonat, perquè quan entens que mereixes estar en aquesta vida d'una manera sana, veus les coses d'una altra manera». Així ho admetia amb sinceritat i de manera més assossegada que fa temps, quan amb prou feines podia articular paraula sobre el seu exmarit.

Almudena, trencada, confessa que ha arribat el moment de perdonar

Preguntava pel seu estat actual, Almudena Cid va agrair l'interès que han posat els reporters a saber més de la seva vida. I el van qüestionar si el cor està una mica més recuperat amb el pas dels mesos.

Foto d'Almudena Cid somrient en un photocall.
Almudena Cid va poder finalment pronunciar-se sobre el seu ex | GTRES

«M'alegro molt que us alegreu per mi, he tingut un any molt difícil. T'adones que el que passa és més normal del que pensem, ara em trobo amb dones que em venen i em diuen, 'estic en aquesta situació'. Això està a l'ordre del dia», confessava.

«Jo he viscut com he viscut la meva situació, he fet una feina meravellosa. I crec que escriure ha estat una teràpia per a mi, el teatre i escriure, he bolcat aquí tot el meu procés. Estic encantada, el llibre surt el 23 de març, tinc ganes de poder fer comunitat», admet sobre aquest llibre que l'il·lusiona tant.

«Sempre que algú veu patir algú que vol, pateix»

El cas és que la seva família sap tot el patiment que ha experimentat l'exgimnasta olímpica per aquesta separació que, ni de bon tros, esperava.

Els seus éssers estimats l'han recolzat en el moment en què més ho necessitava Almudena Cid. I la veritat és que li ha servit de molt estar acompanyada per ells. Alhora, és sabedora que han estat una part vital de la seva vida per superar aquest revés.

«El meu entorn ha patit per mi, sempre que algú veu patir algú que vol, pateix», sostenia Almudena al photocall de LaLliga Music Experience .

Muntatge d'Almudena Cid i Gerardo Berodia
Almudena Cid i Gerardo Berodia són parella | Catalunya Diari

Sobre el seu amor actual, i malgrat que és un fet que ha obert el seu cor a l'exfutbolista Gerardo Berodia, no vol parlar del tema.

Només vol gaudir de la vida i ser feliç amb ell. Però com evoluciona la seva relació amb l'actual agent esportiu se'l guarda per a ella i per al seu noi.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp