Imatge de Dani Alves i Joana Sanz.

Dani Alves s'assabenta a la presó de la decisió de Joana Sanz: «S'ha quedat sense res»

Passi el que passi amb Dani Alves, Joana Sanz se n'anirà definitivament d'Espanya

Joana Sanz només té una premissa entre cella i cella: evadir-se de tot i de tothom. La parella de Dani Alves conviu al focus dels paparazzis i li està costant lidiar amb la pressió mediàtica. Ho demostra el seu últim viatge a París. 

Sanz va decidir marxar a la capital francesa de viatge per a evadir-se així de l'asfixiant pressió que pateix a l'Estat espanyol. Però hi hauria quelcom més. Segons el periodista català Carlos Quilez, Joana Sanz hauria marxat a París perquè —atenció— té la intenció de quedar-s'hi a viure. 

Quelcom que confirmaria que, encara que ella negui el divorci, Sanz té la intenció de marxar ben lluny de Dani Alves. «Se n'anirà a viure a París. Ha anat a mirar pisos a la capital francesa. Valora contractes de lloguer i també contractes de propietat. S'ho està pensant», diu Quilez.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!

«S'ha quedat sense res»

El mateix Quilez, en aquesta línia, prossegueix: «Ha vingut a Barcelona per acabar de tancar algunes qüestions d'ordre personal, però la seva intenció és ferma i és la de marxar a viure a París». 

«És una noia que s'ha quedat sense res. Vol trencar amb tot. No tenia família, la seva mare va morir fa poc... tenia un matrimoni (amb Alves) que ara sembla trencat», diu Quilez a Antena 3

Imatge de Joana Sanz.
Joana Sanz hauria pres la determinació de marxar a viure a França pel cas Dani Alves. | Instagram.

Sanz ha perdut la meitat dels seus contractes

«El seu representant s'ha quedat a París buscant noves campanyes i tasques que pugui fer Sanz. Heu de pensar que ha perdut pràcticament la meitat dels contractes que tenia pel cas Dani Alves», sentencia Quilez. 

Dani Alves, mentrestant, segueix a l'espera de si prospera el recurs d'apel·lació que va presentar la setmana passada a l'Audiència de Barcelona. El futbolista, acusat de la presumpta violació d'una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona, fa dues setmanes que està tancat a la presó de Brians 2. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Ara Alves demana sortir-ne i com a garantia que no s'escaparà ofereix presentar el seu passaport i quedar-se a viure a la residència que ell mateix té a Esplugues de Llobregat.