Primer pla de María Teresa Campos somrient uns anys enrere.

Deu trucades per saber què passa amb la salut de María Teresa Campos

És impossible saber com es troba Maria Teresa Campos

El poder de la família Campos va ser llegendari als anys noranta, quan la matriarca del clan era l'emperadriu de la pantalla. María Teresa Campos ha fet història a la seva professió i sempre serà recordada com la mestra de la resta de presentadors. Per això el públic lamenta tant no saber de la pròpia boca què està passant amb el seu misteriós estat de salut.

María Teresa Campos no deixa d'ocupar les portades de les millors revistes, però ella no és darrere de cap d'aquestes notícies. La darrera publicació que l'ha convertit en protagonista ha estat Semana i les dades que aporta no han fet més que alimentar la polèmica. No seria més intel·ligent que fos la presentadora la que parlés del tema en primera persona?

María Teresa Campos caminant pel carrer
María Teresa Campos té dret a pronunciar-se. | GTRES

És lògic que Carmen Borrego i Terelu Campos vulguin protegir la seva mare, ningú no hauria de criticar el que estan fent amb ella. Les xarxes socials s'han plegat de comentaris de tota mena i sembla que hi ha espectadors que han oblidat alguna cosa. Maria Teresa és una estrella, però també té dret a envellir i retirar-se, i ningú no pot qüestionar aquesta decisió.

El problema estaria en la gestió que està fent la família d'aquest assumpte: no estan donant normalitat a un fet que és normal i això és pitjor. Cada cop hi ha més rumors, més fotos i més testimonis que donen veracitat a informacions polèmiques. Maria Teresa, reina de la televisió, podria aturar-ho d'una manera molt senzilla: trencant el silenci d'una vegada per totes.

Aquest mitjà s'ha posat en contacte amb més de 10 persones de l'entorn i ningú vol parlar, el misteri creix per moments. Per què hi ha tant secretisme sobre aquest assumpte? És cert que és un tema privat, però no podem oblidar que les Campos són públiques, més públiques que cap altra família.

«Si ho sabés tampoc t'ho diria»

En una trucada a Kike Calleja, prestigiós periodista i amic íntim de la família Campos, el reporter no va entrar a ni a desmentir les darreres informacions que giren al voltant de María Teresa Campos.

Primer pla de María Teresa Campos somrient
María Teresa està gaudint d'una nova etapa. | GTRES

Kike ha estat sincer i ens ha assegurat que no té cap dada. «Si ho sapigués tampoc t'ho diria», ha respost quan se li pregunta sobre la nova cuidadora de Maria Teresa. Diu la veritat, no en sap res i això és precisament el que ens ha sorprès, perquè és un gran amic del clan.

Per què ni les persones que són més a prop de María Teresa Campos tenen informació? És possible que l'explicació sigui molt senzilla: les filles l'estan intentant protegir de rumors nocius. El problema és que aquesta fixació no ha fet més que alimentar i empitjorar la situació.

María Teresa Campos acabarà fent el pas

Maria Teresa té prou talent per sortir airosa de tot el que està passant. Tenint en compte el seu fort caràcter, no seria estrany que acabés fent el pas definitiu. Les seves filles estan intentant que no ho faci, però hi ha coses que són inevitables i Campos sempre ha estat lliure.

L'estat de salut és un misteri, sobretot des que la revista Lecturas va publicar que s'havia sotmès a proves exhaustives. És cert que va ser a l'hospital, però no és cert que no surti al carrer, el problema és que ho fa en silenci.

Cap paparazzi sap com, però la presentadora aconsegueix esquivar tots els reporters perquè no li facin fotos. Un cop més ha donat una lliçó a la resta de famosos: qui no vol sortir no surt. Ningú obliga ningú a convertir-se en personatge públic.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp