Imatge de Pilar Rubio.

Pilar Rubio parla dels diners que rebran els seus fills quan siguin grans

Pilar Rubio té clar com educar els seus petits

Pilar Rubio és una mare responsable i que ha educat sempre amb rigor els quatre fills que té amb Sergio Ramos. L'esforç per aconseguir els objectius a la vida és innegociable per a la presentadora. I així ho ha posat de manifest en una xerrada que ha mantingut amb la influenciadora Laura Escanes.

Pilar Rubio ha estat convidada al podcast Entre el cielo y las nubes i s'ha referit, sense embuts, a l'educació dels fills. En primer lloc, la dona del jugador sevillà ha aclarit que, sobre la fama dels seus pares, els seus fills «no han viscut una altra cosa, ho veuen com a normal. Són nens, van a l'escola amb els seus amics i tampoc juguen gaire a futbol», ha explicat en una xerrada que ha deixat grans titulars.

Pilar Rubio parla sobre els diners que rebran els seus fills en el futur

Amb tot, la televisiva ha confessat una curiosa anècdota que ha protagonitzat el seu fill gran, Sergio, de vuit anys.

«El meu fill de vegades em ve i em diu, 'és que no sé qui té un mòbil, jo en vull un'. I jo li dic, 'però tu on vas, xaval'. Jo em vaig comprar un mòbil per treballar quan tenia diners», explica la dona de Ramos.

Foto de la família de Sergio Ramos i Pilar Rubio
Sergio Ramos i Pilar Rubio donen la millor educació als seus fills. | Instagram (@SERGIORAMOS)

A més, li ha deixat clar que les coses s'aconsegueixen amb feina i esforç. «Tu quan tinguis diners te'ls compres, fins als 18 o els 16 no crec que en tinguis. Si vas a casa d'un amic, jo truco a la seva mare, no et preocupis», ha revelat davant la mirada atenta d'Escanes.

La veritat és que Pilar Rubio desitja que els seus petits «valorin les coses» i s'adonin «que costen molt. El seu pare és un treballador nat, la seva mare també, jo no els dono paga ni res, són nens petits. Si volen diners, els dic: 'D'acord, doncs hauràs de treballar'», recalca la presentadora.

Pilar Rubio: «No els permeto que es deixin res al plat»

Entre les tasques que mana la televisiva als seus fills estan «raspallar els gossos, ajudar a rentar el cotxe o ordenar la seva habitació».

«El meu pare em posava a netejar els vidres de la botiga cada dissabte. Venim de famílies supernormals. L'únic que hem fet és pencar, tenint molta consciència de l'esforç i el sacrifici», ha dit contundent.

Per si no n'hi hagués prou, amb el menjar passa el mateix a casa dels Ramos Rubio. «No els permeto que es deixin res al plat, el pare i la mare han estat treballant perquè el tinguis i t'ho has de menjar. No tinc gaire paciència», sosté la col·laboradora de El Hormiguero .

Sergio Ramos, en la mateixa línia que la dona

Alhora, Sergio Ramos segueix els mateixos passos que la seva parella, segons va explicar fa uns mesos a la revista GQ . Aquest va revelar que va créixer de nen a la cultura del treball «molt a prop del camp».

Pilar Rubio i Sergio Ramos.
Sergio Ramos segueix els passos de la seva dona. | GTRES

«Era tot una mica més salvatge que ara, però també era una cosa que t'acosta més a la realitat. Jugava amb ninots, anava en bici i jugava amb una pilota de futbol». I no li agrada que «la gran quantitat de tecnologia que hi ha ara» sigui una cosa negativa en l'educació dels seus fills.

«Afortunadament jo els puc donar una vida i una educació molt bona. Ara podem triar el col·legi dels nens, però no vull que perdin la perspectiva d'on venim. Al final, a la vida cal fer un gran esforç per aconseguir les coses», deia Ramos fa un temps.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp