Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Casillas

Iker Casillas preocupat pel que li acaben d'explicar sobre la mare dels seus fills

Iker demostra que li preocupa el que li passa a la seva exdona, Sara Carbonero

Iker Casillas, que va ser marit i és el pare dels fills de Sara Carbonero, continua mantenint una bona relació amb la seva exdona. Després d'onze anys junts van posar fi a la seva relació, però el temps ha demostrat l'afecte i el respecte que es tenen. Així va quedar demostrat fa tres mesos quan Carbonero novament va ser intervinguda. Ara Iker torna a estar preocupat per Sara.

Al novembre la periodista era operada d'urgència després d'una revisió rutinària. En aquell moment Iker Casillas era a Qatar, amb motiu del Mundial de Futbol en què treballava com a comentarista. L'exporter del Reial Madrid va estar informat en tot moment de l'estat de Sara i es va plantejar tornar a Espanya abans del previst.

Sara Carbonero i Iker Casillas
Iker Casillas pendent del que li passi a la seva exparella. | CatalunyaDiari

Iker i Sara continuen junts en la tasca d'educar i veure créixer els seus dos fills, Martín i Lucas: «Continuarem junts a la meravellosa tasca de seguir sent pares dedicats». Amb aquestes paraules Sara Carbonero i Iker Casillas donaven a entendre que la seva prioritat serien els fills. Pel que sembla, Martín vol ser atleta i Lucas s'inclina més pel futbol, com el pare.

Sara Carbonero passeja el seu amor per Nacho Taboada pels carrers de Barcelona

Després de la separació, Sara sembla haver trobat l'amor amb Nacho Taboada. Es va saber de la seva relació el passat mes d'abril i al juny la revista Hola! va agafar la parella fent un romàntic passeig per Madrid. Taboada, nascut a Saragossa, és cantant, guitarrista, pianista i tècnic de so, i comparteix amb Sara la seva passió per la música.

La parella està molt unida des que la presentadora Isabel Jiménez, amiga de tots dos, fes possible que es coneguessin. El cantant del grup 'Casa Valdés' i la periodista protegeixen la seva intimitat, encara que darrerament no s'amaguen i es deixen veure junts.

Ha estat el cap de setmana passat quan l'exdona d'Iker Casilllas i Taboada passejaven a la nit per Barcelona. La presentadora i el músic s'havien desplaçat a la ciutat comtal per celebrar-ne l'aniversari. Per sorpresa es van trobar estesa a terra una persona.

Un incident va sorprendre l'exdona d'Iker Casillas al mig del carrer

La parella no va dubtar a telefonar a la policia perquè s'encarregués d'atendre aquest individu. Mentre arribaven els agents, Sara i Nacho van esperar amb la persona esmentada.

No és la primera vegada que tenim constància d'una notícia relacionada amb la parella en què intervé la policia. L'estiu passat Sara va assistir al concert de la seva parella al Cafè de Berlín, a Madrid. Allí la periodista va coincidir amb familiars, els pares de Taboada i amics de la parella.

Imatge de Sara Carbonero i Nacho Taboada dins d'un cotxe
Sara Carbonero i Nacho Taboada se sorprenen i truquen a la policia. | GTRES

Acabada l'actuació, Sara, Nacho i els seus acompanyants van anar a un restaurant. Tot i això, la vetllada va acabar abans del previst, ja que la policia va desallotjar el lloc al cap de pocs minuts. Pel que sembla els agents van anar al restaurant perquè aquest no va respectar l'hora de tancament fixada per les autoritats, a més a més la reunió familiar hauria cridat l'atenció pel suposat avalot.

Iker Casillas, il·lusionat de nou

Per part seva Iker segueix actiu en xarxes socials, recentment ha realitzat una promoció del carnaval de la localitat valenciana de El Villar. A més, segons apunta el programa 'Socialité', Iker podria tornar a estar il·lusionat amb una periodista esportiva. Ana Quiles, de trenta anys, nascuda a Elx i establerta a Itàlia.

Es confirmi o no la nova il·lusió d'Iker, el que és segur és que l'exguarda madrileny manté una bona relació amb la seva exdona. Qualsevol succés que hi estigui relacionat o amb els seus fills serà motiu de preocupació per al de Móstoles.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp