Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal contra les cordes: Les decisions d'Antena 3 perquè deixi Pasapalabra

Roberto Leal demana un canvi

Roberto Leal, com cada tarda, continua al capdavant de 'Pasapalabra'. Tot i això, aquesta setmana va abandonar el plató durant l'emissió per fer una petició que va resultar molt curiosa als seus espectadors, que no van dubtar a comentar la jugada del presentador.

Si a aquesta estranya petició se li sumen les dades obtingudes a les audiències d'ahir, es podria dir que el lloc de Roberto Leal perilla, encara que no sigui així. Ahir 'Pasapalabra' no va ser el programa més vist, curiosament, sinó que va ser 'La ruleta de la suerte' presentada per Jorge Fernández.

Roberto Leal superat en audiències per Jorge Fernández

Per primera vegada en molt de temps, Jorge Fernández va tornar a col·locar-se amb el seu concurs com el programa més vist amb un 22,1 % de quota de pantalla. És cert que Roberto Leal no es va quedar gaire lluny amb un 21,8 %, però prou perquè li traguessin el lideratge.

Molt de prop també els va seguir ahir Telecinco , però no amb 'El programa de Ana Rosa', que a més ahir va ser vençuda per 'Aruser@s'. Va ser per l'emissió del partit del Reial Madrid contra l'equip de El Caire, Al-Ahly, que van generar un 20,2 % de quota de pantalla.

Això sí, malgrat no ser el programa més vist, Roberto Leal sí que s'ha emportat el minut d'or a les nou en punt de la nit amb un 29,5 % de quota. Aquell mateix minut va arribar a tenir més de quatre milions d'espectadors.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal va abandonar 'Pasapalabra' per anar-se'n a un altre plató i fer una petició estranya. | Antena 3

La petició de Roberto Leal en abandonar 'Pasapalabra' en plena emissió

Ahir, en horari de màxima audiència, es va estrenar el concurs 'El círculo de los famosos' presentat per Juanra Bonet. Antena 3, com és costum, utilitza la resta dels programes per promocionar el nou espai televisiu. D'aquesta manera, van utilitzar Roberto Leal perquè donés bombo al nou concurs: el presentador va abandonar per uns minuts el plató de 'Pasapalabra' i se'n va anar corrents al de 'El círculo de los famosos' i des d'allà va fer la 'promo'.

La presentació de Roberto Leal va ser així: «Cada setmana set nous famosos experts en diferents temes ajudaran un concursant a respondre preguntes al centre d'un espectacular cercle giratori. Aquesta setmana tindrem com a convidats: Pepe Reina, Antonio Resines, Lorena Castell, Adriana Torrebejano, Lorenzo Caprille, Boris Izaguirre i Adriana Abenia.

Tanmateix, no podia acabar el seu missatge sense postular-se a si mateix com un dels pròxims famosos a anar-hi. «Qui sap, potser un dia em deixo caure jo també per aquí». Així, Roberto Leal amb el seu particular sentit de l'humor, enviava un missatge clar: a ell també li agradaria participar-hi.

El nou concurs d'Antena 3 promet revolucionar la cadena després d'haver triomfat a altres països com el Regne Unit, Alemanya, Suècia, els Països Baixos i els Estats Units.

La mecànica és senzilla: set famosos ajudaran tres concursants anònims a respondre correctament diferents preguntes per així poder aconseguir un premi de fins a 80.000 euros. Després de contestar correctament les diferents qüestions, dels tres concursants, només un podrà optar a respondre la pregunta final i, per tant, guanyar el premi.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp