Imatge de Belén Esteban

L'amenaça d'acomiadament que obliga a Belén Esteban a guardar silenci

La tertuliana obeeix les ordres i dona per tancada la polèmica

Belén Esteban ha estat assenyalada directament per Marta Riesco després de ser apartada del seu lloc de treball. La reportera continua capficada en denunciar l'assetjament del qual, segons ella, està sent víctima donant noms i cognoms. No hi ha dia que les xarxes de Riesco que no s'inundin de proves que posen en perill 'Sálvame' i Telecincoen general.

Després del vergonyós moment protagonitzat per la reportera de 'Fiesta', Belén va sortir en defensa per Cristina sense saber que les seves paraules es girarien en contra. Tot i que no va ser l'única que va criticar Riesco, aquesta la va amenaçar de revelar la seva veritable cara. Sabent que s'acosta una guerra, els caps de Mediasethan llançat una advertència a la de Paracuellos de Jarama que l'ha obligat a guardar silenci.

Belén Esteban calla per no patir-ne les conseqüències

Belén Esteban és la col·laboradora de 'Sálvame' més fàcil de fer que entri en conflictes i això la Marta ho sap molt bé. En el seu afany per continuar tenint protagonisme després del suposat acomiadament, la xicota d'Antonio David ha buscat una presa fàcil. De tots els col·laboradors que van criticar la seva actitud al photocall, ha estat Belén la principal assenyalada per Riesco.

La periodista no vol ser l'única que marxi de Mediaseti vol endur-se-la amb ella. Riesco sent fixació per l'ex de Jesulín des que fa temps van tenir una topada pels passadissos de Telecinco.

Cap de les dues amaga aquesta animadversió que senten, però el que no sabíem és que «gairebé arriben a les mans». Marta sap molt bé on donar-li a Belén i com fer per provocar-la, i és clar, Esteban no pot evitar entrar al drap.

Per això ha cridat molt l'atenció la reacció que ha tingut la col·laboradora de 'Sálvame' després de les darreres paraules que ha rebut de la reportera. Segons apunta el seu entorn, «s'ha rigut de les seves amenaces», i no pensa entrar en una guerra mediàtica. Però adverteix que «si la reportera traspassa els límits, es veuran als jutjats».

Belén Esteban a plató
Belén Esteban es fa riure les amenaces de Marta, però evita pronunciar-se públicament. | Mediaset

Per què Belén fa servir intermediaris i no es pronuncia ella? La resposta podria ser a la llei del silenci que s'ha imposat a Telecinco. Una llei on l'acomiadament podria sobrevolar qui entri en una guerra mediàtica amb la xicota d'Antonio David.

Belén Esteban s'empassa les ganes de contestar

Mediasets'ha endut al seu terreny el refrany, «la ignorància és el millor menyspreu» i ha prohibit parlar de Marta Riesco. Ni d'ella, ni de res que tingui relació amb el seu acomiadament. Per això la "princesa del poble" s'ha vist obligada a callar per resposta i no donar a la xicota d'Antonio David el que vol.

Però ella segueix obstinada a fer-se sentir comptant amb l'ajuda inestimable del seu noi, que també va sortir a defensar-lo. Poc s'ha parlat sobre el seu cessament com a reportera als programes de Telecinco i tampoc ha sortit cap company a defensar Riesco.
Després que aquesta reclamés a Borja Prado que reaccionés davant la situació que estava vivint, la resposta del directiu ha estat clara. Fa mesos que Marta és un maldecap per a Telecinco i volen apartar-la definitivament i que es deixi de parlar d'ella.

Belén sap que les coses estan molt tenses i no es vol jugar el seu lloc de treball. Per això ha optat per no entrar en polèmiques i donar per tancats els intents de provocar-la.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp